2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست

من وقتی قصد بارداری داشتم خیلی میرفتم تو نت میخوندم چکارباید کرد اخه من عاشققققق دختر بودم. یچیزی بنظرم دقیق تر بود اینکه خانوما xx هستن و اقایونxy

چیزی ک هست اینه ک تعداد yها تو اسپرم خیلییییییی بیشتر از xها هستن ولی عمرشون کوتاهتره پس اگ دو تا چهار روز قبل موعد تخمک گذاری اقدام صورت بگیره تا زمان تخمک گذاری عمر yها تموم میشه و فقط xها زنده هستن اونوقت با x خانوم ترکیب میشه و xxتشکیل یک دختر میده😍

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو اقدامم هنوز باردار نشدم ولی خیلی تعریف شنیدم که نیم ساعت قبل از نزدیکی تو سرکه بشینی و روز تخمک گذاری دو روز قبل و بعدشم نزدیکی نکنی احتمال دختردارشدن میره بالا 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
اخر عمری با 4 تا پسر و 4 تا عروس......میبرنم خانه سالمندان..با این اخلاق من..      

نه عزیز من مادر شوهر من خدا رحمتش کنه 4 تا پسر داشت و یه دختر ،بیا ببین پسرا چجوری مثل پروانه دورش می چرخیدن ..سه چهار ماه آخرم خونه برادر شوهرم بود تا پرستار پیدا کنن خیلی وقتا جاریم زیر شو عوض می کرد ....مهم تربیت درسته .. ان شالله که همشون صالح باشن 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
من یادمه ظه  میرفتم بازی هی مامانم وداداشم میومدن کتکم میزدن که خطرناکه نرو بیرون بعد میرفتم بی ...

من خودم ب شخصه ميرفتم ب دوست داداشم ميگفتم بزار من دروازه بان باشم ك يبار گذاشتنم بعد با توپ زدن تو صورتم ك ديگه مزاحمشون نشم ديگه نرفتم بيرون تا عمر داشتم 😝😝😝😝

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
من وقتی قصد بارداری داشتم خیلی میرفتم تو نت میخوندم چکارباید کرد اخه من عاشققققق دختر بودم. یچیزی بن ...

😍💁🏻ممنون عزيزم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
الهی بگردم برات 😍😍😍واقعا 4 تا بچه داری ؟خدا بهت صبر بده و به شوهرت یه جیب پر از پول 

الان 3 تا دارم...چهارمی رو باردارم...دلمو لیف زدم که ممکنه دختر باشه...قبل از اینکه بفهمم باردارم خواب دیدم تو یه جنگل یه خانم محجبه کامل 2 تا کبوتر داشت..یکیشون پر زد و رفت..من گفتم بهش...واییی ..رفت..بهم گفت اینا همه جا با همن.اسم یکیشون زهراست.اسم یکی شون فاطمه.اینجا اینا رو همه به اسم فاطمه ی زهرا میشناسن.....

به روح مادرم راست میگم.من خودم نه نماز میخونم.نه حجاب کامل دارم..نه اعتقادات انچنانی دارم.یه ادم معمولی هستم که فقط خدا رو شاهد همه کارها میدونم...برای همین دلم خوشه برا دختر

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ولي زنايي كه دختر ندارن و فقط پسر دارن تو سناي بالا خيلييييي تنهان پسر واسه آدم نمي مونه ولي دختر ...

حالا ما از بس پسر داریم تو خانوادمون و خانواده شوهرم بچه اولمم که پسر بود ...مامانم می گفت مطمئن باش اینم پسر میشه ما همه پسر زاییم به قول معروف وقتی دختر شد همه ذوق کردیم ... شما هم اصلا نظر بقیه برات مهم نباشه اگرم کسی چیزی گفت یجوری محکم ولی مودبانه جواب بده که کسی چیزی نگه دیگه 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792