2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست
بابا بي برنامه اقدام كنين بچه اول به نظرم نقش سوپرايزه برنامه نريزين من خودم عاشق دختر بودم مجرد ...

بقول مادرشوهرم میگه دخترذلیله گناه داره.میگم اخه منم یه دخترمیخوام فردا باش درددل کنم اخه پسر به چه دردم میخوره.ولی ازوقتی فهمید جنسیت بچم دختره خیلی ناراحته البته هنوز بطور قطعی مشخص نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دختر میخوام.اگه ممکنه یکی هم به من بدید......بعد 3 تا پسر..با یه شوهر...همه دور و برم مرد هستن.. ...

الهی بگردم برات 😍😍😍واقعا 4 تا بچه داری ؟خدا بهت صبر بده و به شوهرت یه جیب پر از پول 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
بقول مادرشوهرم میگه دخترذلیله گناه داره.میگم اخه منم یه دخترمیخوام فردا باش درددل کنم اخه پسر به چه ...

ولي زنايي كه دختر ندارن و فقط پسر دارن تو سناي بالا خيلييييي تنهان

پسر واسه آدم نمي مونه

ولي دختر هم بايد كليييي زجر بكشه تا تو اين كشور بزرگ بشه

منم حسم ميگه دختره مطمئنم همه خانواده شوهرم مي خوره تو ذوقشون

بقول مادرشوهرم میگه دخترذلیله گناه داره.میگم اخه منم یه دخترمیخوام فردا باش درددل کنم اخه پسر به چه ...

وا یعنی چی دختر ذلیله از الان تو سر بچت فرو نکنیا ....بیا ببین دور و بر من که ماشالله خانما درسته شوهرا رو قورت می دن یه آبم روش 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
چرا دختر ذلیله ما باید درست تربیتشون کنیم که ذلیل نشه مگر ما دختر نبودیم

من یادمه ظه  میرفتم بازی هی مامانم وداداشم میومدن کتکم میزدن که خطرناکه نرو بیرون بعد میرفتم بیرون خو دوس داشتم بچه بودم میرفتم بازی هی مامانم میومد دنبالم بیا میدزدنت وفلان. چقد بد بود اونوقت داداشم یادمه میرفت کارش نداشتن.