2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

145 بازدید | 32 پست

سلام اصلا هیچوقت فکرشم نمیکردم بیام اینجا همچین حرفی بزنم...اما آخه کسیو هم ندارم باهاش درددل کنم، توروخدا یچی بهم بگید...انقدر گریه کردم سرم تیر میکشه...از خودم بدم میاد همش از همه فراریم، هیچ دوست صمیمی ندارم باهاش حرف بزنم.از خونه به سرکار، سرکار به خونه...زندگیم سیاهه خسته شدم... ۴سال کار کردم، حتی ۱ میلیون هم پس انداز ندارم...همش خرجای چرت و پرت میکنم، همشم از افسردگیمه...دلم میخواست یکی باشه کنترلم کنه اما کسیو ندارم... من ۲۳ سالمه تجربه عاشقی خوب ندارم... کمتر از یک هفته بود با یه آقایی آشنا شدم، اما همش استرس اضطراب داشتم، بدبخت به من هیچی نمیگفتا اما من حتی بلد نبودم باهاش حرف بزنم، خودمم امروز باهاش تموم کردم... الان کلی گریه کردم چرا نمیتونم آدمارو تو زندگیم نگهدارم از خودم بدم میاد همیشه تنهام... من همیشه تنهام آخه تا کی

دلم الان بدجور گرفته...

عزیزم سنت کمه پس از الان شروع کن به تغییر ،راهش راحته از پولات یذار کنار و خرج رواندرمانگر کن بگرد یه خوبشو پیدا کن مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه😍

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دوران دبیرستانت دوست نداری

یکی دارما اما ازدواج کرده یه شهر دیگه هست

من حتی تو اینستا هم دوستی ندارم

اصلا بلد نیستم کسیو حفظ کنم

حالم بده دیگه خیلی بهم فشار اومده الان

نمیتونم هیچیو تحمل کنم

عزیزم سنت کمه پس از الان شروع کن به تغییر ،راهش راحته از پولات یذار کنار و خرج رواندرمانگر کن بگرد ی ...

اصلا قدرت ندارم موبایلمو دستم نگهدارم

دلم میخواد بمیرم

کاش یکی پیشم بود... کاش یه دوست از نزدیک میداشتم

پیشش کلی گریه میکردم

منم پسرم۲۴سالمع ولی هیچ دوست و رفیقی ندارم خیلی وقته ندارم دیگ عادت کردم به نداشتن دوست و رفیق غصه ن ...

من از تنهایی خسته شدم

حالم بده

همش تنهام همش

حتی این ارتباطمو که فقط یک هفته بود

قرار بود آشنا بشیم فعلا

همینو تموم کردم... حالم بهم خورده الان

کاش میتونستم بیخیال باشم، کاش انقدر حساس نبودم

از اینکه زندگی ساده ای دارم بدم میاد

حالم از خودم بهم میخوره

یکی دارما اما ازدواج کرده یه شهر دیگه هستمن حتی تو اینستا هم دوستی ندارماصلا بلد نیستم کسیو حفظ کنمح ...

اول این که سعی گن با تنهایی هم حالت خوب باشه

چون داشتن دوست فاسد بدتر از تنهاییه

دوما روابط اجتماعی باید بالا باشه

سعی کن جایی باشی که برا خودت رفیق پیدا کنی

مثل کلاس و باشگاه و همچین جایی

در مورد بلد بودن هم کتاب بخونی راحت میتونی با افراد مختلف ارتباط برقرار کنی

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

اول این که سعی گن با تنهایی هم حالت خوب باشهچون داشتن دوست فاسد بدتر از تنهاییهدوما روابط اجتماعی با ...

من همیشه تنهام و اینجوری احساس میکردم راحتم

اما واقعا سخته، بخدا نمیشه

از این میترسم سنم بره بالا پیر بشم تنهای تنها باشم

هیچکسو ندارم

خیلی خسته شدم، کاش خدا منو یکمم شده ببینه

کاش انقدر حساس نبودم

الان چون طرفمو جواب کردم دارم گریه میکنم

خودم گفتم نه اما خودمم دارم عذاب میکشم

اصلا نمیتونم با کسی ارتباط داشته باشم همش استرس دارم

مهربونترین موجود یعنی کیمن خیلی وقته حالم بده امروز دیگه حس میکنم خیلی بدتر شدم

همون که همه رو دوست داره، همه رو با آغوش باز می پذیرد، مهربونیشو ثابت کرده و در حد حرف نیست، هیشکی رو تا خود آدم بارها و بارها نخواد ولی نمیکنه، خیلیم باحاله

من از تنهایی خسته شدمحالم بدههمش تنهام همشحتی این ارتباطمو که فقط یک هفته بودقرار بود آشنا بشیم فعلا ...

منم از تنهایی خسته شده بودم ولی دیگ ازش خسته میشم😂دیگ به تنهایی و بیماری های روحی روانی خودم عادت کردم رفیق خودم فقط خودمم باید خودتو دوست داشته باشی اونوقته که تنهایی برات مهم نمیشه