2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

1360 بازدید | 94 پست

سلام دوستان اقدام كردم براي بارداري 

اولويت اولم سلامتي و صالحيه

اولويت دومم هرجي خدا خودش بخواد 

اون ته مه هاش اگه بشه دختر هم خوبه 😂😂

دوستان چ چيزايي خوبه بخورم،از چ زماني بايد شروع كنم؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراکی هایی ک اسیدی هستن مثه لبنیات(توی نت سرچ کنی خوراکیاشو واست میاره)

توی نزدیکی زن نباید ارضا بشه

اگه سیکلت ۲۸ روزست روز ۱۳.۱۴.۱۵ رو نزدیکی نداشته باش بقیه رو مجازی. خصوصا از بعد پریود شروع کنی خیلی بهتره

من هم دختر دارم هم پسر ...واقعا عاشق پسرم هستم چون هم خوشگل و آروم و مودبه هم واقعا بچه بی آزاری بود تو نوزادیش از اینا که فقط می خوابن گریه نمی کنن ...خیلیم مهربونه ....ولییییی قاطعانه میگم دختر یه چیز دیگه س ...اصلا وجودش واسه هر خونه ای لازمه 😍😍

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

بابا بي برنامه اقدام كنين بچه اول به نظرم نقش سوپرايزه برنامه نريزين

من خودم عاشق دختر بودم مجردي

الانم ميگم دختري كه تو جامعه اينقد در خطره 

اينهمه ظلم ميشه به دختربچه هاي ما تو اخبارا مي خونيم و اينا فكر اينكه سر دخترمم همچين بلايي بياد داغون ميشم

نمي دونم چيكار كنم

يا هي فك ميكنم دوست پسرش اذيتس كنه

شوهرش خيانت كنه و....

منم دختر میخوام.اگه ممکنه یکی هم به من بدید......بعد 3 تا پسر..با یه شوهر...همه دور و برم مرد هستن....فک کن اینم پسر باشه...10 سال دیگه با 4 تا پسر و یه شوهر..چی شوووووووود)))

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
من هم دختر دارم هم پسر ...واقعا عاشق پسرم هستم چون هم خوشگل و آروم و مودبه هم واقعا بچه بی آزاری بود ...

دقيقا 👌🏼ايشالله خدا نگهشون داره واست

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
چه عجب یکی دختر میخواید    

خیلیا میخوان

ولی تو نی نی سایت کمن، تو دنیای واقعی اطراف من واقعا فرقی نداره اگر هم کسی جنسیت خاصی میخواد دلیل بدی نداره، که مثلا بگه این جنس برتره، یا چشم جاریمو میخوام درارم...

مثلا پسر میخوان چون بنظرشون بانمک تره

یا دختر میخوان چون بنظرشون شیرینه

منم دختر میخوام.اگه ممکنه یکی هم به من بدید......بعد 3 تا پسر..با یه شوهر...همه دور و برم مرد هستن.. ...

تيم فوتبال هستن ماشالله واسه خودشون😂👌🏼