2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا اگه دیسکم باشه خیلی هم وحشتناک نیستفقط باید سبک زندگیتو اصلاح کنیمنم چندساله دیسک دارم هنوزم زن ...

میشه بپرسم علایمتون چی بود اولین بار که فهمیدی؟ یعنی منظورم اینه که کار سنگین انجام دادی یا کم کم معلوم شد

باید حتما پزشک معاینه ات کنه

ولی اصلا فشار نیار به کمرت

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

پیاده روی میرم فقط ولی الان بخاطر دردش ميترسم برم بدتر شم

بدتر بشی؟ خب چرا؟ اول دکتر برو اون تشخیص بده چیه.

خیلی چیزا ممکنه عاملش باشه. حتی عصبی شدن.

چیزی که مشخصه از تاپیک هات یه چیزی میره رو اعصابت دیگه نمیتونی از فکرش بیای بیرون.

گودی کمر باعث ش میشه و خیلی چیزای دیگه.

لزوما دیسک هم ممکنه نباشه.

دکتر برو و ورزش ها رو پیگیری کن. پیاده روی اگه کفش خوبی نداشته باشی خودش باعث کمر درد میشه.

میشه بپرسم علایمتون چی بود اولین بار که فهمیدی؟ یعنی منظورم اینه که کار سنگین انجام دادی یا کم کم مع ...

نه من کار سنگینی نکردم

حدودا ۲۵ سالگی مدام کمردرد داشتم و دردش میزد به پای چپم، رفتم دکتر و ام ار ای دادم و معلوم شد دیسک کمر دارم

خیلی وقتا ژنتیکیه و حتی بدون اینکه فشار خاصی به بدن بیاد دیسک کمر میزنه بیرون

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

همون حرکات اصلاحی تو نت انجام میدم بعضیاشون بهترم میکنه ولی باز برمیگرده

حتی ورزشها و حرکات اصلاحی ممکنه همشون خوب نباشن.

اولش با دکتر متخصص ارتوپد و بعدش با فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی. راه دیگه ای نیست.

پول میخاد و وقت!

😨 بدتر شد که

هرچیزی باشه اگه زودتربفهمی بهتر درمان میشه

روماتیسم هم بیماری سخت وعجیبی نیست. فقط بایددکترمتخصص خوب بری وداروی درست بخوری

چون این بیماری رامعمولادیرتشخیص میدن واول میرن سراغ تخصصهای دیگه، بهت گفتم این راهم مدنظر داشته باش.

بایه آزمایش خون هم مشخص میشه