2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست
نه از قبل..سونو گفت 80 درصد دختره..خوابم که دیدم...گفتم شاید دختر باشه..برم پیشواز    

پس اگه گفت دختره حتما دیده که گفته ...چون پسر راحت تر قابل تشخیصه ...اگه ندیده بود می گفت نتونستم تشخیص بدم

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان 3 تا دارم...چهارمی رو باردارم...دلمو لیف زدم که ممکنه دختر باشه...قبل از اینکه بفهمم باردارم خو ...

ااای جااانم چه خواب قشنگی دیدی عزیزم  

من یک هفته قبل از این که بارداریم با آزمایشگاه تایید بشه خواب دیدم بارون میاد و رنگین کمان هم هست و یک سبد پراز یاس سفید دستمه و یه بچه بغلم بود که فقط دو تا پاش روی زمین گذاشته بود و یاس ها رو نگاه میکرد نمیدونستم دختره یا پسر

خدا یه دختر ناز بهم دادعاشقشمم

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
چنسالگی آورده شوهرتو؟ من زنعموم تو 47سالگی دوقلو پسر اورد😦 سه تا دیگم داشت با دوتانوه

حدودد40 سالگی واسه الان عادیه ولی اون وقتا که زود ازدواج می کردن واسشون دیر محسوب می شد 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
چنسالگی آورده شوهرتو؟ من زنعموم تو 47سالگی دوقلو پسر اورد😦 سه تا دیگم داشت با دوتانوه

جدیییی میگی؟؟؟

من یه دوست دارم 43سالشه بچه ندارن خیلی دلشون میخواد من فکر میکردم امکاااان نداره که بتونن بچه بیارن

الان امیدوار شدم

پس اگه گفت دختره حتما دیده که گفته ...چون پسر راحت تر قابل تشخیصه ...اگه ندیده بود می گفت نتونستم تش ...

خداااااااااااااااااااااااااکنه...شوهرم پسر کوچیکمون تو بغلش بود تا صدای دکتر رو شنید پسرمونو گذاشت زمین گفت دکتر واقعا؟یعنی بعد 15 سال؟؟؟؟فهمیدم طفلی چقد دختر میخواد و به حرف هم نمیاره..اوایل که تازه ازدواج کرده بودیم یه چند بار گفت خیلی دوست دارم ازت یه دختر داشته باشم...ولی بعدش دیگه نگفت

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ااای جااانم چه خواب قشنگی دیدی عزیزم     من یک هفته قبل از این که بارداریم با آزمایشگاه ت ...

گریه م گرفت......

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
جدیییی میگی؟؟؟ من یه دوست دارم 43سالشه بچه ندارن خیلی دلشون میخواد من فکر میکردم امکاااان نداره که ...

آره بابا 43 که خیلی خوبه تازه میگفت جلوگیری داشتن دیگه خدا میدونه

البته گویا گیراییشم خیلی بالاس

آره بابا 43 که خیلی خوبه تازه میگفت جلوگیری داشتن دیگه خدا میدونه البته گویا گیراییشم خیلی بالاس

انشالله خدا به دوست منم بچه سالم بده 

دوقلو هم خوبه بهش بده 

منم خاله شون میشم