منم دختر میخوام.اگه ممکنه یکی هم به من بدید......بعد 3 تا پسر..با یه شوهر...همه دور و برم مرد هستن.. ...
4 تا بچه؟؟؟😨😨😨 ماشالا.. خدا برات نگهداره.. فکر سلامتی خودت میبودی...آخه چرا زن ها ذره ای به سلامتیشون اهمیت نمیدن؟؟ فقط میتونم بگم ان شاالله سلامت باشن..
خودم نه خواهر دارم و نه برادر...بچه هام نه خاله دارن نه دایی....چرا؟چون مادر منم بیشتر به فکر سلامتی ...
عزیزم شاید مادرت دیگه نتونسته باردار بشه ...می دونم تنهایی خیلی سخته منم فقط یه برادر دارم که مجرده ....در واقع منم همیشه تنهام حتی دختر خاله و دختر داییی هم ندارم ...از حرفای ما ناراحت نشو..اخه تو این دوره زمونه همه یکی دوتا میارن ...یکم واسمون تازگی داشت ...بحث سلامتی یه طرف بحث مالیش هم هست ...والله ما که تو همین دو تاش موندیم
عزیزم شاید مادرت دیگه نتونسته باردار بشه ...می دونم تنهایی خیلی سخته منم فقط یه برادر دارم که مجرده ...
مادر من عجل امانش نداد.و خیلی زود فوت کرد.خیلی ها دور و برشون شلوغه و تنهایی رو حس نمیکنن...اما بد دردیه......اگه جونش و از اون مهم تر پووووووولشو داشتیم میشستم و تاپ و تاپ میزاییدم.....)))))سلامتی هم با پول یه جورایی ردیف میکردم....غذای خوب...هوای خوب...تفریح خوب...ژن خوب)))))))
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........