2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دختر میخوام.اگه ممکنه یکی هم به من بدید......بعد 3 تا پسر..با یه شوهر...همه دور و برم مرد هستن.. ...

4 تا بچه؟؟؟😨😨😨 ماشالا.. خدا برات نگهداره.. فکر سلامتی خودت میبودی...آخه چرا زن ها ذره ای به سلامتیشون اهمیت نمیدن؟؟  فقط میتونم بگم ان شاالله سلامت باشن..

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

4 تا بچه؟؟؟😨😨😨 ماشالا.. خدا برات نگهداره.. فکر سلامتی خودت میبودی...آخه چرا زن ها ذره ای به سلامت ...

خودم نه خواهر دارم و نه برادر...بچه هام نه خاله دارن نه دایی....چرا؟چون مادر منم بیشتر به فکر سلامتیش بود تا تنهایی های من در اینده.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
خودم نه خواهر دارم و نه برادر...بچه هام نه خاله دارن نه دایی....چرا؟چون مادر منم بیشتر به فکر سلامتی ...

عزیزم شاید مادرت دیگه نتونسته باردار بشه ...می دونم تنهایی خیلی سخته منم فقط یه برادر دارم که مجرده ....در واقع منم همیشه تنهام حتی دختر خاله و دختر داییی هم ندارم ...از حرفای ما ناراحت نشو..اخه تو این دوره زمونه همه یکی دوتا میارن ...یکم واسمون تازگی داشت ...بحث سلامتی یه طرف بحث مالیش هم هست ...والله ما که تو همین دو تاش موندیم 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
عزیزم شاید مادرت دیگه نتونسته باردار بشه ...می دونم تنهایی خیلی سخته منم فقط یه برادر دارم که مجرده ...

مادر من عجل امانش نداد.و خیلی زود فوت کرد.خیلی ها دور و برشون شلوغه و تنهایی رو حس نمیکنن...اما بد دردیه......اگه جونش و از اون مهم تر پووووووولشو داشتیم میشستم و تاپ و تاپ میزاییدم.....)))))سلامتی هم با پول یه جورایی ردیف میکردم....غذای خوب...هوای خوب...تفریح خوب...ژن خوب)))))))

مادر من عجل امانش نداد.و خیلی زود فوت کرد.خیلی ها دور و برشون شلوغه و تنهایی رو حس نمیکنن...اما بد د ...

عزیزم واست خیلی ناراحت شدم  خواهر و برادر نداری و مادرتم زود از دست دادی 😔ان شالله که خدا هم بهت سلامتی بده هم پول و هم همسر و فرزندان خوب 😊

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
عزیزم واست خیلی ناراحت شدم  خواهر و برادر نداری و مادرتم زود از دست دادی 😔ان شالله که خدا هم ب ...

ازت ممنونم.خدا عزیزای شما رو برات نگه داره

ازت ممنونم.خدا عزیزای شما رو برات نگه داره

.انشاالله این یکی هم دختر باشه.حسابی دور و برت شلوغ باشه.تنهایی رو حس نکنی.منم دوتا پسر دارم .میخوام دوتا دخترم بیارم😁😁😁

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
وای چه خواب خوبی ...وقتی داشتم می خوندم چه آرامشی بهم داد ...ان شالله که به مراد دلت می رسی ....ولی ...

دمش گرم 👌🏼مثل دايي من شده پس

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️