2777
2789
عنوان

بیست کیلو لاغری با کم خوری و اب نمک

11025 بازدید | 68 پست

سلام میخواستم ی تجربه رو بهتون بگم

من وزنم 83کیلو بود در اوایل فروردین 

از اون موقه با کم. خوری و بدون ورزش و خوردن روزانه ی لیوان با یه پنس نمک و چند چیکه ابلیمو تونستم تو این چهار ماهه 20کیلو وزنمو پایین بیارم و به وزن 63برسم و خیلییی خوشحالم 😁

گفتم شماهم شاید تجربه ای داشته باشید 

اگر مشکل معده ندارید  امتحانش ضررش ندارههههه😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدییییییییی توضیح کلی میدین؟فشار خون نگیریم یوقت؟

یه لیوان اب با ی خورده کوچولو نمک در حدی ک اصلن شوری رو حس نکنی ی پنس خیلی کوچیک با دوتا قطره آب‌لیمو 

میتونی عصر بخوری یا صبح یا شب هر موقه ک حسشو داشتی 😁

من عصرا میخوردم در ضمن باعث کاهش اشتها میشه 

من یه عالمه قرص مصرف کردم برا افزایش متابولیسم و کاهش اشتها از جمله gc و گارسینیا کامبوجیا و اسلیم مکس و اسلیم کویک و غیره ولی خودم تعجب کردم که انقدر ی چیز کوچیک بتونه آنقدر تاتیر داشته باشه 

خوردن آب نمک چه تایمی بود؟ کم خوریت در چه حد بود؟

همیشه هجده تا قاشق برنج میخوردم این چارماه 12تا شد

خورشت همیشه ی کاسه ماست خوری بود الان چهار تا

نوشابه هر شب بود الان هفته ای سه بار 

فست فود ماهی دو بار

یه لیوان اب با ی خورده کوچولو نمک در حدی ک اصلن شوری رو حس نکنی ی پنس خیلی کوچیک با دوتا قطره آب‌لیم ...

اهان خیلی ممنون من فست هم میگیرم اینو هم امتحان میکنم ایشالا نتیجه بگیرم براتون کلی دعا میکنم

شما از کجا شنیدین این نمک رو؟ چون تا حالا نشیده ام من

منم ۲ باری مصرف کردم فایده نداشت

هوم

من غلط املایی دارم ببخشید از بس خوشحالم 

آخرین بار ک ترازو رفتم 29فروردین بوو ناراحت بودم از بس رژیم گرفتم و فایده ندلش گفتم تا چارماه هیچ رژیمی نمیگیرم فق کم خوری و رو ترازو اصلن نمیرم الان رفتم ت ترازو دیگ اصن میخوام از خوشحالی پرواز کنم🙂😁

اهان خیلی ممنون من فست هم میگیرم اینو هم امتحان میکنم ایشالا نتیجه بگیرم براتون کلی دعا میکنمشما از ...

فست نگیر شاید باعث بشع ک استپت بشکنه اما دیگ از ی جا ب بعد فایده نداره 

من غلط املایی دارم ببخشید از بس خوشحالم آخرین بار ک ترازو رفتم 29فروردین بوو ناراحت بودم از بس رژیم ...

ایشالا منم این خوشحالی رو تجربه کنم خیلی حس خوبیهه🥲

کاهش سایز هم داشتین؟

هوم