2777
2789
عنوان

بیست کیلو لاغری با کم خوری و اب نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 11103 بازدید | 68 پست
پس فک کنم دارم🥲🥲

متاسفانه اکثر خانم ها و دخترها دارن،اونم از سنین کم...خبردار نمیشن تا بخوان باردار بشن🤕🤕🤕

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
معمولا زیاد میشه. ولی اگه پری ت هم مرتب نیست،باید شک کنی

من چن وقته خونریزیم خییلی کم شده 

ولی دقیقا ۲۶ روز یه بار میشم و منظمه.. 

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چن وقته خونریزیم خییلی کم شده ولی دقیقا ۲۶ روز یه بار میشم و منظمه..

ببین برای من  همیشه منظم بوده،ولی داشتم!!   پس به یک مورد   اطمینان نکن.من چاقی شکمی،موی زاید و   بی حوصلگی و عدم کاهش وزن  حین رژیم،،از علایمم بود. بخصوص اخری!!!   هیچی نمیخوردم ولی کم نمیکردم😪😪

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای حتما میوفتم دنبالش باید برم دکتر زنان؟

بله.  جدا از این مسیله،،تمام خانم ها  هر  ۶ماه یکبار باید سونوی  کامل شکمی بدند!    این مورد  یادت باشه😘

ببین برای من همیشه منظم بوده،ولی داشتم!! پس به یک مورد اطمینان نکن.من چاقی شکمی،موی زاید و بی ...

اها باش،ممنون گلم❤️

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0