2777
2789
عنوان

بیست کیلو لاغری با کم خوری و اب نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 11097 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ روز در هفته فستم الانم یکماهه میگیرم و عادت کردم انگار معدم کوچیک شده ی کوچولو بیشتر میخورم اذی ...

بهترین  متخصصین   خارجی هم   میگن  فست ،یه سبک  زندگی سالم هست،درمان  سرطان،چربی و قند و  فشار و و و و   

ولی به خودت  فشار نیار..اگه اوکی هستی ۶روز  عیبی نداره.   اگر بهت  فشار میاد،۳ روز ش کن در هفته.   دخترمن  کندی رشد داره،وزنش کم هست،ولی کیست ریز داره،ارثیه.  با  فست درمان شد.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دوازده کیلو در یک ماه؟؟

اره خوب کم کردم باور کن الان لاغر تر هم شدم من بعد ۲ تا حاملگی پشت هم خسته شده بودم از چاقی فستینگ گرفتم فایده نداشت الان روزی ۳ قاشق برنج میخورم نون کلا حذف شاید یه تیکه تو این چند وقت نخوردم قند و شیرینی کلا حذف

بهترین متخصصین خارجی هم میگن فست ،یه سبک زندگی سالم هست،درمان سرطان،چربی و قند و فشار و و و ...

اره عزیزم تعریفشو خیلی شنیدم من میخام بعد لاغری هم لایف استایلم بمونه ولی ساعتش کم باشه و روزش ۳ روز

نه اوکیم مشکلی ندارم ی روز هم وسط هفته چیت میکنم تا بدن احساس قحطی نکنه ولی بازم زیاد نمیخورم 

خداروشکر پس

هوم
اره عزیزم تعریفشو خیلی شنیدم من میخام بعد لاغری هم لایف استایلم بمونه ولی ساعتش کم باشه و روزش ۳ روز ...

فستینگ رو من از ۱۲ساعت شروع کردم،بعد‌۱۴،بعد ۱۶ و درنهایت  ۱۸ هست که هنوز به ۱۸نرسیدم...ولی  باعث شد تنبلی تخمدانم درمان بشه🤩پیش دیابت بودم درمان شد(بدون دارو!) و...        کاهش وزنم   چشم گیر نیست،نهایت ۲/۵ کیلو...  چون   تازه تنبلی تخمدانم درمان شده و از این به بعد  انشاا... شاهد کاهش وزنم خواهم بود

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چند سالشون هست دختر؟

الان  ۱۰ و نیم. از ۹سالگی کیست داشت  درمان نمیشد. با  فست درمان  شد شکر خدا. کلا  فست   باعث  گرسنگی سلول های مضر میشه و در نهایت برای از بین بردن کیست،زبونم لال سرطان و...     عالیه

فستینگ رو من از ۱۲ساعت شروع کردم،بعد‌۱۴،بعد ۱۶ و درنهایت ۱۸ هست که هنوز به ۱۸نرسیدم...ولی باعث شد ...

من از همون اول ۱۶ رو میگیرم 

وای خیلی خوبه که خداروشکر😍

ببخشید تنبلی تخمدان با آزمایش مشخص میشه؟

اره حتما از این بعد لاغریتون بیشتر میشع

هوم