2821
2789
دقيقا همون دوستاي منم هزار كاركردن،اونوقت به من ميگفتن تو اين قانوناي الكي چيه براي خودت ميذاري

ببخشید این جور میگم. میگفتن تو با ما نمیای خوش گذرونی فردا میزنه در....  

الانم فعلا اونا هستن ک راحت میخوابن. من تکلیفم روشن نیست و شبا خواب ندارم....  ۶ سال ی عمر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بالاخره جوابتو ميگيري، اينا برا منم بوده، فكر كن يكي همكلاسيام توپيش عقد بود شب و روز خونه نامز ...

چی بگم والا...  انگار واقعا عرضه شده این.  من اگه این کارو میکردم خدا سنگم میکرد. من اینقد امشب گریه کردم توی خیابون ک رفتم عزاداری،میگفتم خدابا گناهامو ببخش اگه ب واسطه اون گناها حاجتو نمیدی...  بعدش بقیه چیکارا میکنن عین خیالشون نیست

بعدا اهالي روستا خوب همو ميشناسن ماشين غريبه بياد متوجه ميشن تو تاريكي بوده اما چند نفر ماشينو ديده بودن، اومده بود از بيمارستان شهرمون امار زايمانا رو گرفته بودن و رفته بودن دم خونه ماشينو هم كه ديده بودن فهميدن اينا بچه رو گذاشتن 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چی بگم والا...  انگار واقعا عرضه شده این.  من اگه این کارو میکردم خدا سنگم میکرد. من اینقد ...

بازم پاكي و نجابت تاثيرش رو وجدان و احساس دروني خودت چيزيه كه هيج شوهري جاشو نميگيره پشيمون نباش از راهت

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.