2777
2789
دقيقا همون دوستاي منم هزار كاركردن،اونوقت به من ميگفتن تو اين قانوناي الكي چيه براي خودت ميذاري

ببخشید این جور میگم. میگفتن تو با ما نمیای خوش گذرونی فردا میزنه در....  

الانم فعلا اونا هستن ک راحت میخوابن. من تکلیفم روشن نیست و شبا خواب ندارم....  ۶ سال ی عمر

تاریخ عضویتم واسه امشب. من توی خواب دیدم این پیامتو. جدی میگم. 

خاموش نميومدي سايت

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاموش یعنی چی؟

يعني عضو نبودي نميخوندي سايتو 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بالاخره جوابتو ميگيري، اينا برا منم بوده، فكر كن يكي همكلاسيام توپيش عقد بود شب و روز خونه نامز ...

چی بگم والا...  انگار واقعا عرضه شده این.  من اگه این کارو میکردم خدا سنگم میکرد. من اینقد امشب گریه کردم توی خیابون ک رفتم عزاداری،میگفتم خدابا گناهامو ببخش اگه ب واسطه اون گناها حاجتو نمیدی...  بعدش بقیه چیکارا میکنن عین خیالشون نیست

بعدا اهالي روستا خوب همو ميشناسن ماشين غريبه بياد متوجه ميشن تو تاريكي بوده اما چند نفر ماشينو ديده بودن، اومده بود از بيمارستان شهرمون امار زايمانا رو گرفته بودن و رفته بودن دم خونه ماشينو هم كه ديده بودن فهميدن اينا بچه رو گذاشتن 

چی بگم والا...  انگار واقعا عرضه شده این.  من اگه این کارو میکردم خدا سنگم میکرد. من اینقد ...

بازم پاكي و نجابت تاثيرش رو وجدان و احساس دروني خودت چيزيه كه هيج شوهري جاشو نميگيره پشيمون نباش از راهت