راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسری نکردم. این حال و روز من ک دیگران تیکه بندازن. اما اونایی ک هر شب با ی نفر بودن خوش و خرم دارن لذت میبرن از زندگی
منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسر ...
بالاخره جوابتو ميگيري، اينا برا منم بوده، فكر كن يكي همكلاسيام توپيش عقد بود شب و روز خونه نامزدش بود ، وسط سال بكل نيومد بعدا فهميدم باردار شده ، خانوادش نفهميدن البته برام عجيبه خانواده شوهرشم متوجه نشدن لاغر بود ، به هر حال بجه بدنيا اومده بود رفتن روستاهاي اطراف گذاشته بودن بشت در مسجد ، بعد رسيده به من چند سال بعد ميگه واي تو مجردي من دو تا بچه دارم، بي عرضه ، دلم ميخاست بگم عرضه داشتن اينه برم بچه بزارم پشت در مسجد ،
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.