همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسری نکردم. این حال و روز من ک دیگران تیکه بندازن. اما اونایی ک هر شب با ی نفر بودن خوش و خرم دارن لذت میبرن از زندگی
منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسر ...
بالاخره جوابتو ميگيري، اينا برا منم بوده، فكر كن يكي همكلاسيام توپيش عقد بود شب و روز خونه نامزدش بود ، وسط سال بكل نيومد بعدا فهميدم باردار شده ، خانوادش نفهميدن البته برام عجيبه خانواده شوهرشم متوجه نشدن لاغر بود ، به هر حال بجه بدنيا اومده بود رفتن روستاهاي اطراف گذاشته بودن بشت در مسجد ، بعد رسيده به من چند سال بعد ميگه واي تو مجردي من دو تا بچه دارم، بي عرضه ، دلم ميخاست بگم عرضه داشتن اينه برم بچه بزارم پشت در مسجد ،
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.