2777
2789
خوب ما خانوادگي نميپرسيم، اصلا دهنم باز نميشه، اما انقد با سوالا و تيكه دلمو شكوندن ، حتي دعوامم كرد ...

ی چیز بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قبلا این پیام تورو خوندم. خیلی وقت پیش.  وای پیامتو ک خوندم انگار توی خواب این پیام رو دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب  پس شما تلاشتو كردي و اونا نخواستن به نظرم بهشون پيام بده كه من نخواستم دوستيه قديميمون از ب ...

به نظرت با همون شماره اي كه ميدونستن اس ام اس بدم ، يا تو تل با شماره اخيرم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

چقدددد مهربونی. اسفندی هستی یا آذر؟؟؟؟

دي

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ی چیز بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قبلا این پیام تورو خوندم. خیلی وقت پیش.  وای پیامتو ک خوندم انگار توی خوا ...

تنم لرزيد يعني چي كجا خوندي

ی چیز بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قبلا این پیام تورو خوندم. خیلی وقت پیش.  وای پیامتو ک خوندم انگار توی خوا ...

اين تيكه كه دعوام ميكننو قبلا پيش اومده تو سايت گفتم ،  

نميدونم😕

منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسری نکردم. این حال و روز من ک دیگران تیکه بندازن. اما اونایی ک هر شب با ی نفر بودن خوش و خرم دارن لذت میبرن از زندگی

اگه تو تل خودت رو معرفي كردي همونجا بگو

باشه گفتم با اون شماره تماس داشتيم شايد جواب بده با اين فكر ميكنه سر كار گذاشتم،

منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسر ...

دقيقا همون دوستاي منم هزار كاركردن،اونوقت به من ميگفتن تو اين قانوناي الكي چيه براي خودت ميذاري

منم نمیدونم. اما دلم میشکنه من هبچ کاری ک دیگران کردن رو نکردم. پاک موندم پای قلبم. نگاه توی چشم پسر ...

بالاخره جوابتو ميگيري، اينا برا منم بوده، فكر كن يكي همكلاسيام توپيش عقد بود شب و روز خونه نامزدش بود ، وسط سال بكل نيومد بعدا فهميدم باردار شده ، خانوادش نفهميدن البته برام عجيبه خانواده شوهرشم متوجه نشدن لاغر بود ، به هر حال بجه بدنيا اومده بود رفتن روستاهاي اطراف گذاشته بودن بشت در مسجد ، بعد رسيده به من چند سال بعد ميگه واي تو مجردي من دو تا بچه دارم، بي عرضه ، دلم ميخاست بگم عرضه داشتن اينه برم بچه بزارم پشت در مسجد ،