2777
2789
عنوان

از دلایل مسخره اکسم برای کات

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
پسره جذابه انگار مدله

با اون دماغش!!!  کجا شبیه مدله

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگل که چشماتون خوشگل میبینه عزیزم فقط میدونم خدا بهم رحم کرد .ممکن بود وابستگی پیش بیاد بعد ول کنه ...

همیشه پز رشته اش می داد؟؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
من خردادیم😂😂😂😂

😂😂خردادیا مودین

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

همیشه پز رشته اش می داد؟؟

نه پز نمیداد اصلا 

بابا بخدا من همون اولم میگفتم رابطمون مجازی باشه و رل نباشه اون اصرار پشت اصرار 

که میخوام ببینمت و رل بزنیم و.. نوسان خلقی داشت مرحوم

آره بزار کنجکاو شده ام

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

حالا چون پزشک هست متمایز میشه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند