قضیش مفصله . اقا بعد دوماه که داشت مخ منو میخورد ببینمت ببینمت و بالاخره قبول کردم. درست یه هفته قبل قرار ، به این نتیجه رسید چون دانشجوی پزشکیه وقت و حوصله رابطه نداره😂😂😂 ای خدا . خب اشغال بگو دلم رابطه سرگرمی طور میخواد که دختره باهام رابطه داشته باشه و بعدم بره خودش دیگه این دلایل چرت چیه میاری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوشگل که چشماتون خوشگل میبینه عزیزم فقط میدونم خدا بهم رحم کرد .ممکن بود وابستگی پیش بیاد بعد ول کنه ...
همیشه پز رشته اش می داد؟؟
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند