2777
2789
عنوان

از دلایل مسخره اکسم برای کات

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
مدل مناطق صعب العبور

😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند میخوره ؟ اون یسال ازم بزرگتره

۲۱ ۲۲

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

اصن نمیدونم یهو چیشدرابطمون خوب بود تازه داشت به قرار حضوری میرسید یارو بهونه اورد

یکی دیگه پیدا کرده لابد 😂

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اصن نمیدونم یهو چیشدرابطمون خوب بود تازه داشت به قرار حضوری میرسید یارو بهونه اورد

گور بابااااااش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

پسره از ایناس که با دو یه نفر دیگه هم میچته میذاره تو آب‌نمک فعلا چشمش یکی دیگرو گرفته رو مخ اونه ،و ...

اره یه چی هست حالا یا خیانت کرده یا از قبل با کسی بوده و ... وگرنه منکه خوب بودم باهاش . حتی تا لحظه اخر میگفت میخوامت ولی نمیتونم بهت برسم😂😂😂😂😂

اره یه چی هست حالا یا خیانت کرده یا از قبل با کسی بوده و ... وگرنه منکه خوب بودم باهاش . حتی تا لحظه ...

تو رو هم نگه داشته تو اب نمک

ی روزی شاید برگشت گفت من بدون تو نمیتونم😄😄

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!