2777
2789
عنوان

از دلایل مسخره اکسم برای کات

364 بازدید | 40 پست

قضیش مفصله . اقا بعد دوماه که داشت مخ منو میخورد ببینمت ببینمت و بالاخره قبول کردم. درست یه هفته قبل قرار ، به این نتیجه رسید چون دانشجوی پزشکیه وقت و حوصله رابطه نداره😂😂😂 ای خدا . خب اشغال بگو دلم رابطه سرگرمی طور میخواد که دختره باهام رابطه داشته باشه و بعدم بره خودش دیگه این دلایل چرت چیه میاری

شاید از قیافت خوشش نیومده 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قیافم خوشش نیومده؟ میگم دو ماه در ارتباط بودیم یه هفته مونده به قرار حضوری کات کردجالبه

ای بابا خوشگلم هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

این شازده

تو خیلی سر تری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا خوشگلم هستی

خوشگل که چشماتون خوشگل میبینه عزیزم 

فقط میدونم خدا بهم رحم کرد .ممکن بود وابستگی پیش بیاد بعد ول کنه بره . اصلا یارو نوسان خلقی داشته . فککن خودش  از اول میدونست دانشجوی پزشکیه و تایم نداره منم بهش میگفتم خانوادم اجازه نمیدن زیاد بیام دیت ، میگفت اشکال نداره

خوشگل که چشماتون خوشگل میبینه عزیزم فقط میدونم خدا بهم رحم کرد .ممکن بود وابستگی پیش بیاد بعد ول کنه ...

خردادی نبود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب میخواستم اول بشناسمشتا بعدن به خانواده معرفی کنم . یارودو ماه نشده ول کرد رفت که

تنوع طلبن بیشرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40