2777
2789
عنوان

چشم زخم

80 بازدید | 9 پست

ایا چشم زخم باعث شده مریض بشین یا یه اتفاق بد براتون بیافته

من خودمم چشم خوردم از زن‌ دایی ام چند روزه مریضم 

یک نفر دیگه گفت چقدر شلوارت خوشگله درجا شلوار خونگی ام پاره شد 😕 تازه دو ماه میشد شلوار خونگی خریدم هی میگفت پاره بود من چشم نزدم همش چند بار پوشیدم 

گذاشتمش اشغالی امان از دست چشم شور 😏

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همین امروز برام پیش اومد

ای بابا خیلی ناراحت شدم ان شالله هر چه زودتر حالتون بشه و به ارامش برسید

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

دلت رو بد نکن    بیشتر اتفاق برات میوفته  گناه کسی رو بر ندار عزیزم 

وقتی کسی چیزی ازت تعریف کرد تو دلت صلوات بفرست یا ذکر ماشالله بگو     

هر روز  چهار قل بخون وقتت رو زیاد نمی گیره

دلت رو بد نکن بیشتر اتفاق برات میوفته گناه کسی رو بر ندار عزیزم وقتی کسی چیزی ازت تعریف کرد تو د ...

من با کسی مشکل ندارم عزیزم دیگران چشم ندارند زندگیم رو به خوشی باشه می بینم پشت سرم چی میگن 

همش چشم شور دارند 

من خودم می بینم کسی پولداره حسودی نمیکنم 

دلت رو بد نکن بیشتر اتفاق برات میوفته گناه کسی رو بر ندار عزیزم وقتی کسی چیزی ازت تعریف کرد تو د ...

نامزد بودیم من و شوهرم رفته بودیم بیرون بنده خدایی امده بود به مادر شوهرم و پدر شوهرم گفته بود چرا پسرت دست نامزدشو میگیره اونموقع دستمو نمیگرفت میگفت زشته به مرور کلی تلاش کردم خوب شد بابا بعضی ها چشم ندارند خوشی بقیه رو ببینند

و کلی داستان هم دیگه دارم ادم های دورو ورم حسودند

نامزد بودیم من و شوهرم رفته بودیم بیرون بنده خدایی امده بود به مادر شوهرم و پدر شوهرم گفته بود چرا پ ...

من دو تا از جاریمام وحشت ناک حسودنن  جلو روم با بغض می گند خوشبحالت  شوهرت دوستت داره حواسش بهت هست خوشبحالت جمعه ها بیرون می رید الان ۹ ساله در سال با التماس در سال ۶ یا ۷ بار بریم  بیرون    بعد چند وقت شوهرم از این رو به اون رو شد  هنوزم خوب نشده      خیلی خواهرم گفت دوری کن ازشون به حرف گوش نکردم   

خیلی به دروغ تهمت پشت سرم حرف زدن  منم بیشتر موقعه ها سر نماز از خدا می خوام شرشون به خودشون برگرده و به خدا پناه می برم     هر موقع دیدمشون  تو چهرشون  غم و ناراحتیه  از حسودی   حتی به چای خوردنم حساسند تو که سرد می خوردی چرا داغ خوردی وووو الاهی خدا ازشون نگذره  ۱۰ ساله زندگیم رو تباه کردن  حتی جلو روم بهم تهمت با کسی بودن زدن     الان ازشون دورم بهترم   تا جایی که می تونم همه چیز رو ازشون پنهون می کنم تا سنگین نشه کارم و گره نیوفته   

اگر ازجاریام و خواهرای جاریم  بگم یک فیلم می شه

من دو تا از جاریمام وحشت ناک حسودنن جلو روم با بغض می گند خوشبحالت شوهرت دوستت داره حواسش بهت هست ...

اخهه عزیزم از خدا برات ارامش و دل خوش میخوام 

سراسر زندگیت پر از‌ خوشی باشه الهی امین

اخهه عزیزم از خدا برات ارامش و دل خوش میخوام سراسر زندگیت پر از‌ خوشی باشه الهی امین

یک مدتیه سوره ی بقره صوتی تو خونه پخش می کنم  خیلی سنگینی زندگیم بهتر شده گرهام زود باز می شه خدا رو شکر   

شما هم اگر دوست داشتیند دانلود کنید طی روز تو خونه پخش بشه  خیلی خوبه  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز