ما چند ماه دیگه عروسیمونه و خانواده همسرم خیلی بی ذوقن ازاونجایی که تمام خرج ومخارج عروسی رو همسرم میده ....میترسم موقه عروسی پولی که جمع میشه رو بردارن واس خودشون...بنظرتون جلوشون چی بگم که اونا فکرنکنن پول عروسی مال خودشونه...و اینکه ازاونجایی که خیلی بی ذوقن حتی نمیپرسن تالار کجا گرفتید جلوشون چی بگم و چیکار کنم که حرص بدم یه کم...اخه خیلی بی تفاوتن نسبت به عروسیمون حتی یه بار پدرشوهرم گفت چیکاردارید عروسی بگیرید برید مشهد...دریغ از هزار تومن کمکشون
واس ما همه ی کادوها و هرچی چی عقد جمع شد مادر شوهرم برداشت ...😣😣😣
ااا پس سابقه دارن . همون سعی کنجلوشون بگی که قرض داریم باید پرداخت کنیم البته با شوهرت هماهنگ باش. از این ورم روی شوهرت کار کن که بهشون بگه کادوهای جمع شده مال ماس
بچه ها میدونید چیه خیلی دوست دارم حال خواهر شوهرمو بگیرم خونشون که میرم تو چشمم نگاه نمیکنه همش میگه میخنده با اعضای خانواده از لج من سر سفره هم نمیاد غذا بخوره که بامن چشم توچشم نشه اینو بگید چیکار کنم
عقد خرجش با عروسه،جشنيه كه عروس ميگيره، خانواده پسر گرفتن؟
عروسيرو مشترك گرفته بوديم چون ما يه شهر بوديم اونا هم يه شهر،رفتيم شهر اونا گرفتيم، منظورم از جشن نامزدي كه ميگم گرفتن برا اون يكي پسرشون بود كه زن گرفتن و جشن نامزدي
بچه ها تو مراسم ها مهمونی ها همیشه تنهام خواهر شوهراممیرن با اعضای فامیل میگن میخندن من همیشه تنهام ...بااین کارشون میخوام بهم بی محلی کنن چون میدونن من نامزدم پیشم نیست که باهاش بگم بخندم.منظورم مهمونی هایی هست که خانوما و اقایون جدا هستن
بچه ها میدونید چیه خیلی دوست دارم حال خواهر شوهرمو بگیرم خونشون که میرم تو چشمم نگاه نمیکنه همش میگه ...
وااااي دقيقا مثل خواهرشوهر منه😂😂 من تو دوران نامزدي اوايل باهاش خيلي خوب بودم بعد كه ديدم ارزش نداره به هيچ وجه جاي ادم نذاشتمش به شوهرمم گفتم موقع عروسي خواهرت نيوفته دنبالمون موقع خريدا كه خرابش ميكنم شوهرمم بهش گفته بود بعد اون اصلا بهم محل نميذاشتيم حتي عروسيم كرد عروسيشم نرفتم كلا باهم حرف نميزنيم خيلي هم راحتم كه نميبينمش
همش جلوم کلاس میذاره تو دلم فشش میدماآااااا ولی چون مخاطبش من نیستم هیچی نمیگم ولی تاحالا رو در رو بهم چیزی نگفته ولی مثلا با خواهرش حرف میزنه ولی منظوره حرفاش منم به در میگه دیوار بشنوه هیچ وقتم سلام نمیده بهم
نه شوهر من ميديد كه حق با كيه،حتي شوهرمم نرفت عروسي خواهرش.به هيچ وجه تعصب منو به اونا نميده همينه كه تا تهش ميسوزن چون فك ميكردن هركاري كنن شوهرم باز طرف اوناس