2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 71 پست
آره راهش فقط اینه که همسرت از الان باشون اتمام حجت کنه که خرجا رو خودم دارم میکنم کادوها هم ماله خود ...

انقدرم سیاست دارن جلو فکو فامیل طوری وانمود میکنن که همه فکرمیکنن عروسی رو اونا دارن برامون میگیرن

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان فامیلای شوهرم فکرمیکنن عروسی رو مادرشوهرم اینا گرفتن میان کادوها رو میدن مادرشوهرم دیگه😭😭

اصلا من همچچین چیزی نشنیدم، به نظرم الکی نگرانی، حالا واسه اطمینان معمولا خونواده عروس پولو جمع میکنن، سعی کن وقت کادو دادن از خودتون بفرستین

وا چرا؟ كاريش كردى؟

نه عزیزم من با کسی دشمنی ندارم از همون اوله نامزدی برام قیافه میگیره و اصلا حرف نمیزنه وقتی هم میرم خونشون از اتاقش بیرون درنمیاد 

اصلا من همچچین چیزی نشنیدم، به نظرم الکی نگرانی، حالا واسه اطمینان معمولا خونواده عروس پولو جمع میکن ...

گرفتن عروسی و خرج و مخارج عروسی به پای پسره ...چطور تو عروسی شما کادو ها رو سمت عروس جمع میکنه ؟؟؟

کادوها مال عروس داماده، ربطی به خرج نداره، نمدونم فک میکردم همه جا همینن    

ماهم اینطوری هستیم، مال عروس داماده. حالا اگه  یه دامادی خیلی حساس باشه که یه مقدار از مخارجی که باباش براش کرده رو بهش پس بده، اون دیگه بعدا خودش حساب میکنه.... نه اینکه خانواده داماد خودشون بردارن.

با سلام و احترام 

با توجه به درخواست کاربران آدرس جدید دفتر خانه را قرار می دهیم  .

دفتر رسمی ازدواج 218 تهران و طلاق 25 تهران

آدرس جدید دفترخانه 

تهران نو خیابان دماوند ایستگاه ابوریحان پلاک 410 طبقه 3 واحد 7

طبق روال سالیان گذشته استفاده از سالن عقد و اتاق عقد هدیه ای از طرف دفتر ازدواج می باشد و هیچگونه مبلغیبابت آن گرفته نمی شود .

هزینه ثبت عقدو اجرا بهمراه سفره عقد و اتاق عقد کلا  طبق تعرفه 300 هزار تو مان می باشد .

روز ولادت امام رضا (ع )تمامی عقدهای با مهریه کمتر از 313 سکه بصورت کاملا رایگان انجام میشود .

09124455567-02177482986

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز