2777
2789
عنوان

ازدواج

1819 بازدید | 71 پست

سلام دوستان کمک

ما چند ماه دیگه عروسیمونه و خانواده همسرم خیلی بی ذوقن ازاونجایی که تمام خرج ومخارج عروسی رو همسرم میده ....میترسم موقه عروسی پولی که جمع میشه رو بردارن واس خودشون...بنظرتون جلوشون چی بگم که اونا فکرنکنن پول عروسی مال خودشونه...و اینکه ازاونجایی که خیلی بی ذوقن حتی نمیپرسن تالار کجا گرفتید جلوشون چی بگم و چیکار کنم که حرص بدم یه کم...اخه خیلی بی تفاوتن نسبت به عروسیمون حتی یه بار پدرشوهرم گفت چیکاردارید عروسی بگیرید برید مشهد...دریغ از هزار تومن کمکشون

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه رو مخ.به اونا چيزى نگو كه مثلا كادو مال ماستو شما برنداريد چون بيشتر حق ايجاد ميشه فكر ميكنن اينكارو ميشه كرد كه اومده تو فكر تو.صبر كن همون موقع اگه دست بردن به شوهرت بگو كادوهارو بيار خونه 

خب حتما از لحاظ مالی دستشون خالیه

هیچی نگو

دلیل نداره عزیزم کسیو حرص بدی خخخ

پولارو هم برنمیدارن. بگو بدهکاریم ایشالله پولا جمع بشه همسرم باید بدهیاشو پرداخت کنه

سعی کن تحت هرشرایطی یک ملکه باشی  حتی اگر قلمرو ات اندازه عرض شانه هایت باشد  

بهتر.منت به سرتون نیست.هیچی کارت عروسی رو ک چاپ کردید عین بقیه مهمونا بده بهشون...برا کادوها هم لازم نیست ب اونا چیزی بگی که.به خواهرت یا خالت بگو برات نگه دارن هدیه ها رو بعدم جلو شوهرت تو روز عروسی به خواهرت بگو فلانی کادوها دست تو....

خدایا شکرت

مثلا بگووو اگه خدا بخواد با پول عروسی میخوایم فلان مارو کنیم، میخوایم قرض و قولی هامون و بدیم طفلی همسرم، چقد بار رو دوششههه، یکم سبک شه.....البته یکم با ناراحتی بگوووو. 

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
خب واسه چی میخوای بیچاره ها رو حرص بدی. از همین اول کاری خودتو از چشمشون نندار بی ذوق باشن بهتره ی ...

اره والا

منم ارزوم بودخانوادش بی ذوق باشن حداقل انقدر دخالت نکنن

سعی کن تحت هرشرایطی یک ملکه باشی  حتی اگر قلمرو ات اندازه عرض شانه هایت باشد  

بگووو همسرم میگه اه پول عروسی جمع شه، این کارو میکنم.. اونکارو میکنم...تا ویش خودشون نقشه نکشن. 

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

خاطراتمو زنده كردي دختر😂 برا ما هم دقيقا كمك نكردن كه هيچ پولايي كه تو عروسي جمع شدن هم ورداشتن فقط اون پولايي كه تو عروسي رقصيده بوديمو خوبه ازم نگرفتن😐😐اونم چون اكثرشو داداشمو بابامو مادرم داده بودن فك كنم خجالت كشيدن بگيرن ازم