2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 71 پست
ذوق بیش ازحد چیه ...اصلا به یه ورشون نیست عروسیه پسرشونه

ببین راستشو بگم، شاید کیس مورد نظرشون نبودی یا از رفتاریت ناراحت شدن، یا مثلا شما تو کارای عروسی باهاشون مشورت نکردی، ناراحت شدن

شوهر منم همه خرجارو خودش میکنه     مامان باباش مثل مهمون تو همه مراسمامون بودن   هییییچ خرجی نکردن برامون    عروسی هم بگیریم پولارو برنمیدارن بخوانم بردارن شوهرم نمیزاره   همسرتو بنداز جلو  اون باید زرنگ باشه   منو شما نمیتونیم کاری کنیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین راستشو بگم، شاید کیس مورد نظرشون نبودی یا از رفتاریت ناراحت شدن، یا مثلا شما تو کارای عروسی باه ...

نه عزیزم اتفاقا کیس موردنظرشون بودم خواهرشوهرم یادشون میده چون حسوده

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
ببین راستشو بگم، شاید کیس مورد نظرشون نبودی یا از رفتاریت ناراحت شدن، یا مثلا شما تو کارای عروسی باه ...

چه مشورتی عزیزم ۴ ماه به مراسممون مونده بود یه بار نپرسیدن چی کم دارید چقدز پول میخواید میخواید چیکار کنید ماهم دیدیم ازشون بخاری درنمیاد خودمون افتادیم جلو وگرنه اگه پابه پای اونا میرفتیم که عروسیمون ۱۰ سال دیگه میشد

مگه عقد رو خانواده شما نگرفتن؟! کادوهاشو چرا مادرشوهرت برداشت؟ بهش نگفتین پس بده بتون؟

ما هیچ وقت سر این چیزا خودمون رو خراب نمیکنیم ...مادرم جیزی نگفت گفت اگه بگم پیش خودشون میگن ما گداییم گفت خودشون بعدا میفهمن که پول باید بره ما میشد

منم خانواده شوهرم مثه غریبه ها اومدن عروسیمو رفتن همه مهمونا کادوها رو میاوردن به خودم میدادن منم میدادم دسته مامانم دو سه نفر از فامیل شوهرم دادن دسته خاهرشوهرم که اونا رو بمون ندادن به شوهرمم گفتم بش بگو چرا برداشته میگفت ولش کن 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
ما هیچ وقت سر این چیزا خودمون رو خراب نمیکنیم ...مادرم جیزی نگفت گفت اگه بگم پیش خودشون میگن ما گدای ...

معلومه که مادرت نباید میگفت این وظیفه همسرت بود که کادوها رو پس بگیره از خانوادش و بده به شما، پس برا عروسی چجوری میخای نذاری کادوها رو ببرن ؟ اینا که سابقشو دارن صد درصد بدشون نمیاد بازم تکرار کنن

استارتر شما خودتو ناراحت نكن چون كسي كه بخواد كارخودشو بكنه حتما ميكنه،توكلت به خدا باشه خدا خودش تو همه مراحل كمكتون ميكنه بدي هم واسه خودشون ميمونه با اين فكرا فقط خودتو آزار ميدي ارزش نداره

منم خانواده شوهرم مثه غریبه ها اومدن عروسیمو رفتن همه مهمونا کادوها رو میاوردن به خودم میدادن منم می ...

خب الان فامیلای شوهرم فکرمیکنن عروسی رو مادرشوهرم اینا گرفتن میان کادوها رو میدن مادرشوهرم دیگه😭😭

معلومه که مادرت نباید میگفت این وظیفه همسرت بود که کادوها رو پس بگیره از خانوادش و بده به شما، پس بر ...

خب اوایل عقد من نمیتونستم به شوهرم بگم پولارو بگیره پیش خودش میگفت چه دختر پررویی من اون موقه روم نمیشد ولی الان خیلی رو مخش رفتم که پول عروسی ماله خودمونه 

بهتره با شوهرت حرف بزنی اگه کادوهارو اونا برداشتن ی وقت رو کادوهای شما حساب باز نکنه برا مخارج عروسیش    من نمیدونم وقتی خرج نمیکنن دیگه چرا کادوهارو بالا میکشن حق دوتا جوون رو

خب الان فامیلای شوهرم فکرمیکنن عروسی رو مادرشوهرم اینا گرفتن میان کادوها رو میدن مادرشوهرم دیگه😭😭

آره راهش فقط اینه که همسرت از الان باشون اتمام حجت کنه که خرجا رو خودم دارم میکنم کادوها هم ماله خودمن میخام قرضامو صاف کنم باشون

بهتره با شوهرت حرف بزنی اگه کادوهارو اونا برداشتن ی وقت رو کادوهای شما حساب باز نکنه برا مخارج عروسی ...

دقیقا هیچ کمکی نمیکنن ولی موقه کادو برمیدارن واس خودشون اگرم بردارن ما که رازی نیستیم چون هزینه عروسی با وام و قرض داره انجام میشه

دقیقا هیچ کمکی نمیکنن ولی موقه کادو برمیدارن واس خودشون اگرم بردارن ما که رازی نیستیم چون هزینه عروس ...

میدونم چی میگی خیلی زور داره      باید باشوهرت حرف بزنی که بهشون بگه از الان   نقشه نچینن ی وقت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز