2777
2789

واقعا بدجورررر تو انتخابرشتم موندم درحالی که همهههه ظرفیت مدارس پر شدن و واقعااا نمیدونم چکار کنم😩💔🤦🏻‍♀️ فقط میدونم که 

تو انسانی درساش بد نیستن ولی شغلهاش حتی یدونه هم دوست ندارم و بنظرم حیف که الکی برم در اخرم هیچچچچ شغلی که من بخوام توش نباشه

هنرستان هم که تقریباااا دوست دارم خیلیییی اینده ای نداره و اگه بری فقط1انتخاب داری و راه برگشت یا دوباره کنکور دادنم خیلییییی سخته

من اولش میخواستم بدلایلی برم تجربی ولی هررررچی با خودم فکر میکنم واقعاااا درساش برام غیر قابل تحمله و اصلا حتی به تجربی فکر هم که میکنم یه احساس ناراحتی و پشیمونی و اصلا افسردگی (فقط چون ریاضیم ضعیفه و ریاضیش زیاده دارم!!  از طرفیم میبینم که خنگ تریننن همکلاسیام دارن میرن!!

فقط میدونم که از بقیه شون شغلهاش اینده دار تره هرچند اونم خیلیییی اصلا نه شغلهاش و نه کاری که میکنن و نه محیطی که کار میکنن دوست ندارم

تروخدا کمکم کنید(پیشنهاد یا نظر بهم بدین)😭😭

برو سمت علاقه ات. کدوم بیشتر دوس داری؟ علاقه باهات می مونه.  خودمو مثال میزنم. دهم توی زیست قوی نبودم چون روش خوندن بلد نبودم ولی جبران کردم و یاد گرفتم روششو. عاشق زیست ام. با اینکه سخته و بود 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سمت علاقه ات. کدوم بیشتر دوس داری؟ علاقه باهات می مونه. خودمو مثال میزنم. دهم توی زیست قوی نبود ...

همه میگن علاقت درحالی که مشکل اینه واقعاااا نمیدونم اصلا چی دوست دارم!!!؟

فقط میدونم میخوام هرچی که هست هم دوستش داشته باشم و هم درامدم برام خیلییی مهمه جوری که از 4تا شغل مورد علاقم براش گذشتم

همه میگن علاقت درحالی که مشکل اینه واقعاااا نمیدونم اصلا چی دوست دارم!!!؟فقط میدونم میخوام هرچی که ه ...

کدوم شغل میخوای؟ ببین چقدر علاقه داری ب اون شغل 

و از چ رشته ای ب اون شغل میرسی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ریاضیم ضعیفه و نصف بیشتر دلیلی که نمیخوام برم تجربی اینه

آها پس به جز انسانی چیزی نمی مونه هنرستانم که آینده نداره 

اگه زبانت خوبه البته میتونی از کنکور زبان موفق بشی باز خودت فکر کن

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

رشته خیاطی برو اگه علاقه داریانسانیم خوبه اگه ریاضیت ضعیفه اکه دوس نداشتی شغلاشو کنکور زبان میدی

خیاطی هم دوست ندارم هم دلیلی نمیخوام برم هنرستان رو گفتم و اینکه زبان خیلی درامدش خوب نیست بازارکارشم فوقش تدریسه که واقعا دوست ندارم 

بنظرم تو یه جورایی کلا سردرگمی و نتونستی توانایی های خودت و علایقت رو بشناسی. حس میکنم به همه ش علاقه داری ولی نداری😂 بازار کارهم درنظر بگیر حتماً ولی بدون علاقه و استعداد و تلاش تو هرحیطه ای بازار کار خوبو با خودشم میاره.

البته علاقه. یه علاقه ی منطقی.

با یه مشاور تحصیلی خوب مشورت کن. حتی اگه لازمه تست بده.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

آها پس به جز انسانی چیزی نمی مونه هنرستانم که آینده نداره اگه زبانت خوبه البته میتونی از کنکور زبان ...

کی گفته هنرستان آینده نداره؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

ای بابا تو ک هیچی دوس نداری

نمیشه ک برا هررشته بهونه بهونه بیاری بگی دوس ندارم و فلان

پس میخای چیکا کنی در اینده سر هر شغلی بخای بری هی میخای غر بزنی مث الان؟

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂