2777
2789
عنوان

واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم تروخدا کمکککک😭😭😭🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 51 پست
تاحدودی موافقم ولی همیشه هم صدق نمیکنه این حرف‌.من یکی از دوستام طراحی دوخت میخونه و درکنارش مزون دا ...

آره راست میگی نظریا  کلا خیلی کارشون سخت تره و آینده بدتر برای اکثراً کاش واقعا هر کی دنبال علاقش بره 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

خب الان چه رشته ای نظرتونه؟!

خوب چه شغلی دوست داری مثلا معلم دوست داری و اینکه اگه دوست داری چه معلمی یا اگه دوست نداری چه شغلی وکالت حقوق هر چی که کلا دوست.داری بگو شغلی که بیشتر از بقیه دوست داری

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین آرایشگری رو بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان میتونی یاد بگیری در کنار دانشگاه رفتن و... . دیگه ...

دامپزشکی دوست داشتم که کلااا منصرف شدم😭🤦🏻‍♀️💔

اه حالم از بلاتکلیفی و این موقع سال بری منت مدارس بکشی ثبتنامت کنن و هرکی از راه میرسه با پوسخند و مسخره کردن بگه چطور هنوز انتخاب نکردی بهم میخوره😭😭😭😭🤦🏻‍♀️💔

دامپزشکی دوست داشتم که کلااا منصرف شدم😭🤦🏻‍♀️💔اه حالم از بلاتکلیفی و این موقع سال بری منت مدارس ب ...

سمت علاقه ات برو

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

واقعا نظری ندارم!فقط میدونم میخوام پردرامد باشه!

ببین من به یه نتیجه ای رسیدم که شاید تلخ باشه ولی متأسفانه حقیقت داره

میخوام بت بگم ک انتظار نداشته باش از طریق تحصیل به همه ی رویاهات برسی. و زیادم رویایی فکر نکن.

من خودم تصمیم گرفتم درس بخونم ک مدرک بگیرم و ب اصطلاح آدم بیسوادی نباشم.. ولی ممکنه درآینده شغلم با رشته م فرق کنه! یا شاید مجبور بشم دوتا شغل داشته باشم.

توانایی و استعداد های آدم محدود به یک زمینه نمیشن!

الان اغلب دبیرا، وکیلا، دکترای جدید هم شغل دوم دارن.. مشابه حیطه تخصصیشون یا متفاوت. مث قدیم نیس بشینی منتظر بمونی با یه درس خوندن به همه چیییی برسی!

اینم درنظر داشته باش.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بنظرم جالبه ولی وقتی بخوای بخونیش واقعااا چون حجمش زیاده اذیت میشی

دقیقا.  واسه همین میگم ببین چی دوس داری 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من نمیخوام برم چون فکرمیکنم بری هنرستان اولا تو کنکور فقط یه حق انتخاب داری2اگه پشیمون شی فکنم دیگه ...

اینام هست.. دیگه باید فکرای خودتو بکنی.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

خوب چه شغلی دوست داری مثلا معلم دوست داری و اینکه اگه دوست داری چه معلمی یا اگه دوست نداری چه شغلی و ...

مثلا شغلهایی که یکم فکرمیکنم خوشم میاد

انگلیسی که کار خاصی بجز تدریس که دوست ندارم و درامدشم پایینه نمیشه کرد و شرایط مهاجرتشم حالا دقیق مطمئن نیستم

موسیقی که از کسای زیادی خونده بودن پرسیدم گفتن درامد نداره

حسابداری هم یکممم خوشم امده که شرایط مهاجرتش مطمعن نیستم،درامدشم فکرنمیکنم خیلی بالا باشه و اینکه بنظرم خیلی باید حوصله سربر و غیر متنوع باشه و هم اینکه مخصوصا چون ریاضی داره

کامپیوترم که مشاور بهم پیشنهاد داد از علاقم که مطمعن نیستم،درامدشم که نمیدونم فقط اینو میدونم که بلد نیستم خیلییی خوب و زیاد و تخصصی و اینکه احساس میکنم باید هم سخت باشه و هم ریاضی سختی داره

دامپزشکی که از هرکی خونده پرسیدم ناراضی بوده 

خب مشکل اینه نمیدونم چیه!!؟

اول شغل های مورد علاقه ات معلوم کن. بعدش رشته معلوم میشه.