2777
2789
عنوان

واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم تروخدا کمکککک😭😭😭🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 51 پست
مشکل اینه من 1000000تا مشکل دارم نه علاقم نمیدونم

رد گزینه کن. من خودم بین ریاضی و تجربی مونده بودم. از ریاضی معماری دوس داشتم ک الان بدم میاد. بخاطر زیست اومدم تجربی .شما هم اینطوری انتخاب کن. ببیین کدوم درسا رو دوس داری واقعا 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رد گزینه کن. من خودم بین ریاضی و تجربی مونده بودم. از ریاضی معماری دوس داشتم ک الان بدم میاد. بخاطر ...

نقاشی م خوبه ولی حوصله درسای تئوری دارم بیشتر تا عملی. شیمی هم خیلی دوس دارم ولی بیشتر زیست. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مثلا شغلهایی که یکم فکرمیکنم خوشم میادانگلیسی که کار خاصی بجز تدریس که دوست ندارم و درامدشم پایینه ن ...

خوب انگلیسی علاوه بر معلمی کار ترجمه هم داره مثلا ترجمه کتاب که با دادن کنکور زبان میتونی این کارو کنی

حساب داری تا فوق دیپلم در آمد پایینه حداکثر پونزده تومن 

ولی اگه حسابدار مالی یا شرکتی باشی در آمدش تا ۳۰ تومن هم میرسه 

موسیقی اتفاقا خوبه ولی اگه بعد از خوندش بورسیه بشی و به خارج از کشور بری تا ادامه درستو اونجا بخونی و یه مدرک مثلا از آلمان بگیری با زدن آموزشگاه در آمد فوق العاده ای داره مخصوصا ساز هایی مثل پیانو گیتار الکتریک ویالون و چیز های مشابه البته اگه مدرک از خارجم نداشته باشی زدن آموزشگاه در آمد داره 

دام پزشکی هم اگه علاقه داری شغل خوبیه به شرط اینکه کلینیک بزنی توی شهر بزرگ مثل تهران و یکم ارزون تر بگیری سرت شلوغ میشه

ولی چون ریاضی دوست نداری حساب داری و دام پزشکی به دردت نمیخوره 

کامپیوتر هم در آمد خیلی بالایی نداره و محدوده در حد کارمند بانک 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

من خودم انسانی بودم، امسال کنکور دادم ، راست میگی رشته هاش واقعا مسخره میشه ، من خودم فقط فرهنگیان برام موند بیشتر انسانی ها هم میرن فرهنگیان ، اگه معلمی میخوای برو 

اگه حوصله ادامه تحصیل داری و تلاش زیاد روانشناسی و حقوق تو انسانی خیلی جای پیشرفت داره،  تجربی هم‌موافقم خیلی سخته پدر آدم در میاد ، ریاضی قبولیش راحت تره اونم بازار کارش تلاش میخواد ، هنرستان رو اطلاع ندارم 

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔