2777
2789
عنوان

واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم تروخدا کمکککک😭😭😭🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 51 پست
اصلا این مدلیم که هرررر چی حتی کمم مربوط به ریاضی باشه برام غیرقابل تحمله که متاسافانه همه جا هم هست ...

😂عیب نداره خیلی آدمای کمی هستن که ریاضی و دوست دارن 

کار خوبی میکنی که از الان به فکر این چیزایی 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

کدوم شغل میخوای؟ ببین چقدر علاقه داری ب اون شغل و از چ رشته ای ب اون شغل میرسی

مثلا آرایشگری ولی من فعلا دارم واسه دبیرستان انتخاب میکنم که همچین رشته ای نیست

و دامپزشکی هم عاشقش بودم ولی از چند نفر پرسیدم اینقدر ازش بدگویی کردن کلا ناامید شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته هنرستان آینده نداره؟

هنرستان بیشتر برای آدمای ثروتمند چون در آمد نداره تو ایران مگه بازیگری که اونم خیلی شانسیه 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

مشکل اینه من اصلا نمیدونم علاقم چیه؟!😐😭🤦🏻‍♀️💔

ب ایندت فکر نکردی ؟ دوست داری زندگیت چجوری باشه؟ کارمندی باشه؟ هنری باشه یا...؟ باید یه رویا داشته باشی بلخره

+خدایاشکرت🤍

مثلا آرایشگری ولی من فعلا دارم واسه دبیرستان انتخاب میکنم که همچین رشته ای نیستو دامپزشکی هم عاشقش ب ...

ببین آرایشگری رو بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان میتونی یاد بگیری در کنار دانشگاه رفتن و... . دیگه چی دوس داری؟ اگه اینطور باشه منم قبل اینکه بیام تجربی مسخره ام میکردن ولی از پس زیست بر اومدم در حدی انتظار داشتم. خواستن توانستن است.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بنظرم تو یه جورایی کلا سردرگمی و نتونستی توانایی های خودت و علایقت رو بشناسی. حس میکنم به همه ش علاق ...

واییی دقیقا خیلی خوب توصیفم کردین

دادم ولی یه رشته ای بهم پیشنهاد داده که هم از هنرستانه و نه بلدم و نه نمیدونم علاقم بهش چیه

بنظرم تو یه جورایی کلا سردرگمی و نتونستی توانایی های خودت و علایقت رو بشناسی. حس میکنم به همه ش علاق ...

ولی مشکل اینه رشته ایم که بهم پیشنهاد داده همه میگن خیلییی سخته و ریاضیشم زیاد و سخته بعد اون نمیدونم چرا بهم میگفت نه!!؟

هنرستان بیشتر برای آدمای ثروتمند چون در آمد نداره تو ایران مگه بازیگری که اونم خیلی شانسیه

تاحدودی موافقم ولی همیشه هم صدق نمیکنه این حرف‌.

من یکی از دوستام طراحی دوخت میخونه و درکنارش مزون داره. پیج و اینام زده کلی درآمد داره.

یکی دیگه شون طراحی چهره اس، یکی طراحی سایت و برنامه نویسی و تو کارشونم حرفه این.

بخدا اغلب اینایی ک میرن هنرستان زودتر از ما نظریا ب درآمد میرسن و موفقم میشن! نمیشه صد در صدی نظر داد

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

انسانی شغلهاش خیلی خوب نیست !

زیست دوس داری؟ بدن انسان و در مورد گیاه و جانور هس. مثلا دستگاه گوارش  ملخ و...

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ولی مشکل اینه رشته ایم که بهم پیشنهاد داده همه میگن خیلییی سخته و ریاضیشم زیاد و سخته بعد اون نمیدون ...

چ رشته ای؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .