2777
2789
عنوان

دخترای کورد

5420 بازدید | 49 پست

میشه نظرتون ودرمورددخترای کوردمخصوصادخترای کرمانشاهی بگین نظرقاطعانه و بدون تعصب،ایاواقعازیباهستن؟؟چ ویژگی های شخصیتی و اخلاقی دارن بیشترباسمت خودشون ازدواج میکنن؟؟من خودم فارسم لطفابدون هیچ گونه حاشیه بگین نمیخام تاپیک بسته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردستان دختراش قشنگترن تا کرمانشاه

طبق چیزی که دیدم

البته نه که همه کردستانیا خوشگل باشن لزوما،منظورم اینه خوشگلاش بیشتره تا کرمانشاه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

پسراشون ومیگم

با پسرا برخوردی نداشتم والا 

ولی خب شوهرم لر هست 

اینجا رفیقای خیلیی زیادی پیدا. کرده 

البته پسرا که همون ثانیه اول بهم میگن داداش 🥲😂

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
کردستان دختراش قشنگترن تا کرمانشاهطبق چیزی که دیدمالبته نه که همه کردستانیا خوشگل باشن لزوما،منظورم ...

منم همین نظرودارم انگارعمل جراحی،کارای زیبایی ت کرمانشاه بیشتره

امافک نمیکنم باغریبه هااوکی بشن

میشن

دوست همسر من یه پسر کرمانشاهیه،دانشجوی سال اول دکتراس،بعد از یه دختر تو تهران خوشش اومد،دختره هم دکترا میخونه و یه جورایی باهاش دوستم

پسره هم خیلی احساسی و بامحبته.میشناسمش و چن بارم دیدمش.

بعد بله برون گرفتن،تاریخ عقد گذاشتن،اما خواهرا و مادر پسره گفتن دختر بره نامه بکارت بگیره.دختره کل کادوها و حلقه نشونو پس فرستاد و به هم زد.خیلی بهش برخورده بود.

خلاصه فکر کنم خیلی سنتی و تعصبین و بهتره تو خودشون ازدواج کنن.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚