2777
2789
عنوان

دخترای کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 5507 بازدید | 49 پست
میشندوست همسر من یه پسر کرمانشاهیه،دانشجوی سال اول دکتراس،بعد از یه دختر تو تهران خوشش اومد،دختره هم ...

والا ما که کورد کرمانشاهیم عروسمون کرد نیستن اصلا نامه بکارتم نگرفتیم ازش گفتیم به ما چه به دختر و پسر مربوطه 

چرا بابا جذاب زیاده تو ایراناتفاقا این پسر کرمانشاهیه که گفتم جذابیت خاصی نداره،فقط اخلاقش خیلی خوبه ...

من برعکس هرچی دیدم جذابیت ظاهری داشتن امااخلاقشون چنگی ب دل نمیزد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما که کورد کرمانشاهیم عروسمون کرد نیستن اصلا نامه بکارتم نگرفتیم ازش گفتیم به ما چه به دختر و پ ...

نمیدونم

شاید خونواده های خیلی سنتی تو شهرتون رسمشو دارن

این دختره سر همین به هم زد.وگرنه پسره خیلی پسر خوب و بامحبتی بود.دختره رو می پرستید.به شدت هم متعهد بود‌.

مادر و خواهراش همه چیو خراب کردن،پسره هم از اینا نبود که تو روشون وایسه‌.

چند وقت پیشم یه خانومه تاپیک زده بود که همین مسئله واسه خواهرش پیش اومده بود و خواستگار خواهرش میگفت ما رسمشو داریم،خواستگارشونم مال کرمانشاه بود.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

بنظرم برعکس باشه

خب سلیقه ایه یه کم

نمیدونم چرا حس میکردم دختر قشنگ تو سنندج زیادتره.شاید چون اکثرا سفیدن اینجوری آدم حس میکنهه.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

من برعکس هرچی دیدم جذابیت ظاهری داشتن امااخلاقشون چنگی ب دل نمیزد

کلا کوردا متعصب و سنتی ان یه مقدار‌.واسه همین برای ازدواج شاید هرکسی نتونه کنار بیاد.بعد خب یه واقعیتی که هست کلا اکثر مردای ایرانی واسه ازدواج اخلاقشون چنگی به دل نمیزنه😂،اما ممکنه تو حالت کلی و از دید بقیه آدمای خوبی باشن.

مثلا همسر من دوست سنندجی هم داره،بعد یه بار مسافرت رفتیم اون طرفی،و اون دوستش دعوتمون کرد خونه اش و مادرش ما رو نگه داشت با اصرار.یعنی انقد مهمون نواز و مهربون بودن.

ولی خب پسره تا الان سه بار رل زده و به سرانجام نرسیده😂

خلاصه که رو حساب قومیت نمیشه نظر داد واسه ازدواج.

نمیدونمشاید خونواده های خیلی سنتی تو شهرتون رسمشو دارناین دختره سر همین به هم زد.وگرنه پسره خیلی پسر ...

ما که نگرفتیم راستشو بهت بگم نباید خیلی چیزا رو اینقد به قومیت ربط داد همه چه به تربیت خانوادگی و خطر قرمزای اون خونواده بستگی داره خوشم نمیاد همه چی رو قومیتی میکنن مثلا میگن عربا فلانن کردا فلانن ترکا فلانن 

کلا کوردا متعصب و سنتی ان یه مقدار‌.واسه همین برای ازدواج شاید هرکسی نتونه کنار بیاد.بعد خب یه واقعی ...

من ک ندیدم تعصبی باشن ب خصوص سمت کرمانشاه امادرس میگی ازین نظرویکسری چیزابدرددخترفارس نمیخورن

خب سلیقه ایه یه کمنمیدونم چرا حس میکردم دختر قشنگ تو سنندج زیادتره.شاید چون اکثرا سفیدن اینجوری آدم ...

بنظرم هردو شهر آدمای خوشگل داره ولی سنندجیا یکم بیشتر به خودشون میرسن و عمل و اینام یذره بیشتر دارن ولی خب واقعا ادمای بااخلاقین.ولی واقعا بنظرم حرف زدن راجب اینکه کدوم قومیت آدمای خوشگلتری داره یه بحث بی فایده‌س من هر قومیتی دیدم ادمای خوشگل داشته آدمای معمولی داشته نمیشه کلی نظر داد اینکه بگیم فلان قومیت بااخلاق و خوشگلن یا بی اخلاق و زشتن یه بحث بی فایده‌ و بچگونه‌س

کردا مغرورن خودشونو خیلی دست بالا میگیرن قیافه همه جوری دارن قشنگ زشت ولی خوب ویژگی های ظاهری مثبت تو اکثرشون هست مثل پوست سفید قدبلند چشمو آبروی درشت من خواستگار کورد داشتم و با خانوادشم رفتو امد داشتیم مردمشون از نظر ظاهری عموما جذاب ترن تا مردای سایر قومیت های ایران چون درشتو قدبلندو مردونه هستن زناشونم عموما جذاب ترن تا بقیه قومیت ها ولی همه جوری دارن همونطور که گفتم