2777
2789
عنوان

دخترای کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 49 پست
میشندوست همسر من یه پسر کرمانشاهیه،دانشجوی سال اول دکتراس،بعد از یه دختر تو تهران خوشش اومد،دختره هم ...

عاهااچ حیف،منم ازین جذابیتشون خوشم میادپسرای هیچ منطقه ای ب این اندازه جذابیت ندارن اماحیف ک تایپ من نیستن و نمیشه باهاشون اوکی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاهااچ حیف،منم ازین جذابیتشون خوشم میادپسرای هیچ منطقه ای ب این اندازه جذابیت ندارن اماحیف ک تایپ من ...

چرا بابا جذاب زیاده تو ایران

اتفاقا این پسر کرمانشاهیه که گفتم جذابیت خاصی نداره،فقط اخلاقش خیلی خوبه و بامحبته.وگرنه قدبلند و پر نیست.خیلی لاغره.خب مرد لاغرم جذاب نیست.

اما مثلا همسر من مشهدیه ولی خیلی قدبلندتر و پرتره تا اون.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

یکی هست همین الانم تو این تاپیک انلاین

تا میگن کورد پیداش میشه،خودشم کورد نیستا

میخوام بگم اسی جان اینجور حرفا رو اینجا نپرس،اینجا مغرضانه نظر میدن درمرود قومیتها

ب خاطر غیرت و تعصب پسرای کورد خواهان دارن ،این چن سال اخیر بیشتر

ولی این برا همه خوشایند نیس

فک کن یکی از ی قومیت انقد دیگه بهش فشار اومد سر این قضبه درمرودش تاپیک زد ک نهههه شماها خودتون کوردین الکی میگین اهل فلان جاییم و پسر کورد دوس داریم

اینجا جای درست ینیس برا حرفای قومیتی ب اسم هم وطنن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

با احترام به دخترای کرد ولی پسراشوون زیباترن  

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

میشندوست همسر من یه پسر کرمانشاهیه،دانشجوی سال اول دکتراس،بعد از یه دختر تو تهران خوشش اومد،دختره هم ...

این که شما عرض کردید تو اکثر استان ها و قومیت ها هنوزم هست 

و ربطی به استان خاصی نداره

فقط ربط به فرهنگ خانوادگی داره

من هم تو سایت هم بیرون از اکثر استان ها دوست دارم

اونا هم میگن تو محل زندگی ما هم بستگی به خانواده داره

بعضیا میخوان و بعضیا نه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

پسر کورد خیلی دیدم 

واقعااا باحالن🤝 دختراشونم واقعا زیبان 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

ولی بنظرم  نحوه زندگی ،اخلاق،قیافه و... دیگه نمیشه اینقد به قومیت ربطش داد تو هررر قومیتی زیبا وجود داره تو هر قومیتی آدم خوب و بد وجود داره آدم با اخلاق و بی اخلاق وجود داره نمیشه واقعا کلی نظر داد اخلاق چیزی نیست که به قومیت ربط داشته باشه به خانواده آدم و کسایی که دوربرشن ربط داره چون از وقتی دنیا میاد از اونا یاد میگیره چجوری باشه.