2777
2789
عنوان

دخترای کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 5510 بازدید | 49 پست

ببین اسی همه جور ادمی بینشون هست ما زیاد میریم بانه فلان دوست خانوادگی هم زیاد داریم خب اینا اخلاقشون بشدت خوبه مهربون مهمون نواز خونگرم ولی تو دانشگاه کلاسمون حدودا ۱۵ تا کورد داره اینا بشدت مغرورن 

قیافه هاشونم هرشهری بنظرم هم خوشگل داره هم معمولی نمیشه گف همشون خوشگلن بین مرداشونم هم خوب هست هم بد دختر دایی من عروس کردا شده شوهرش اصلا خوب نیست غیرت فلان اصلا حالیش نیست در صورتی ک کردارو با غیرتشون میشناسیم بهمین دلیل میگم همممه جور ادمی تو هر قومیتی هست

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردها از نظر لهجه، فرهنگ، زبان، ویژگی‌های رفتاری و ظاهری،... تفاوت خیلی زیادی دارند. واقعا نمیشه یک نظر کلی داد در موردشون. کردهای ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی تفاوتهاشون زیاده با هم

بیشترمیخاستم سمت کرمانشاه وبدونم

اونجا رو اطلاع زیادی ندارم متاسفانه، فقط چیزی که متوجه شدم اینه که کردهای اون منطقه زیاد تحت تاثیر فرهنگ لرها هستند و به خاطر همجواریشون طبیعیه البته. حس می‌کنم اون بی‌خبالی و سرزندگی که در کردهای کردستان و آذربایجان هست اونجا کمتره. عزاداریهاشون مفصله، سیاه پوشیدن و عزا نگه‌داشتنون خیلی بیشتر از ماست، کمی روحیه‌شون تهاجمی‌تره و انگار زود واکنش نشون میدن به همه چی. ولی به هرحال اینا برداشت شخصیه فقط