2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138877 بازدید | 1256 پست
عزیزم من اکانت اینستا شوهرم دارم..باید چند دقیقه به گوشی شوهرت دسترسی داشته باشی که بتونی رو گوشی خو ...

ممنونم قربونت برم دیترسب دارم ب گوشیش 

راستی داخل دفتر کارش ی کاغذ پیدا کردم نوشته اینستا رمزشو ی رمز بودن حالا نمیدونم همون درسته یا ن خخخخخ زیر میزش چسبونده بود اصلا دید نداشت شانسی دیدم 

عزیزم من اکانت اینستا شوهرم دارم..باید چند دقیقه به گوشی شوهرت دسترسی داشته باشی که بتونی رو گوشی خو ...

نوشته ذو اون کاغذ گذر واززه ابنستا 

شماره اینستا دیگه نمیدونم یعنی چی🥴🥴🥴🥴🥴

من هیچ وفت نذاشته ابنستا داشته باشم اصلا بلد نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت عقل نداری راحتی

نی نی یار تا کی باید فحاشی های این خانم رو تحمل کنم؟ اگه فحش توی سایت آزاد شده بگید حداقل ما هم در دفاع از خودمون فحش بدیم 

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_2  

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

نه دیگه عزیز منمن گفتم به هردلیلی؟؟نه!من منظورم بی توجهی به نیاز مرد، پس زدن مرد به دفعات....اونم ن ...

منم حوصله بحث ندارم فقط اینو بدون صیغه ساعتی هرزگی با نقاب شرعیاته

صیغه برای نیاز یه ساعته به خدا نه اخلاقی نه شرعی

صیغه بحث جدا و مفصلی داره

نی نی یار تا کی باید فحاشی های این خانم رو تحمل کنم؟ اگه فحش توی سایت آزاد شده بگید حداقل ما هم در د ...

ولمون کن توام عجب سیریشی

هی نی نی صدا می‌کنه 

تو از همون بچه های نیستی که توی دوران مدرسه با یکی  دعوا میکرد    می‌گفت فردا مامانمو میارم سرت 

باشه شما خوبی ولی این نسخه هارو واسه دختر خودتم میپیچی؟

زر مفت كنتور نميندازه جانم 

شما حاليت نميشه تقصير بقيه نيس 

حالت خوش نيست دست خودتم نيس

من نوشتم با توجه به شرايط خوب زندگيش بايد فكر كنه، حق طلاق و خونه و ماشين و غيره بگيره، مشاوره بره و در قدم اول اقدام به طلاق نكنه، بله من به همه فك و فاميل و بچه و نوه و نتيجم همين پيشنهاد و ميدم كه اول فكر كنه و با سياست رفتار كنه…