2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138878 بازدید | 1256 پست

بچها تاپیک های این خانم رو بخونید میبینید ایشون یک یا دو ساله درگیر خیانت شوهرشون هستن حتی یه بار هم به روش اوردن و شوهرشون گفته دیگه تکرار نمیشه

اما همچنان چند ساله داره خیانت میکنه 

بازم میگید بمون درست میشهههههه........

شوهر شما دیگه عادت کرده و ادامه میده 

با این بخشیدن های بیهوده فقط باعث میشید به کارش ادامه بده چون با خودش میگه بابا این فهمیده و نرفته پس بزار هر غلطی دلم خواست بکنم

یکم عزت نفس داشته باشید خواهشااا

همین امثال شما بخاطر بخششون کاری کردن اینقدر خیانت زیاد شده.

تاپیک خیانت زیاده اینجا ولی من فهمیدم اینجا اگه شوهر طرف پولدار باشه و تحصیلات و شغل خوبی داشته باشه میشه ندید گرفت و زندگی رو با پول ادامه داد.

اما اگه کارمند معمولی باشه ....داستان فرق می‌کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی میشه منظورتو میگی نفهمیدم

طرف خیانت شوهرشو‌نادیده گرفته بود الان شوهره از خونه انداختش بیرون کلیدارم عوض کرده کلی هم بهش تهمت زده بچشم گرفته

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
چرا شک کردی؟

یه سری اومد خونمون گوشیش جلو چشش چک کردم یه شماره تو بلاکیا بود بعد رفتنش زدم دیدم عکس یه خانوم شمارم زنگ زدم مال خانومی بود که طب سنتی فعالیت میکرد بعد از اون پرسیدم گفت یادم نیست شاید منشی دوره هایی که میرم بعد اونم یه حس ششمی تو گپ بهم گفت که شوهرت زن ضیغه کرده بهش اعتماد نکن شوهرت نزدیک محل کارش میره خونه زنی و خیلی وقت که میونمون خراب الانم قهریم خلاصه وضع رابطمون بده

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
یه سری اومد خونمون گوشیش جلو چشش چک کردم یه شماره تو بلاکیا بود بعد رفتنش زدم دیدم عکس یه خانوم شمار ...

سلام

ببخشید اون خونه نزدیک محل کار همسرتون و‌اون خانم همه رو کشف کردین؟ یعنی پیرو حرفهای اون حس ششم تعقیب یا هرآنچه که لازم بوده انجام دادید و تمام حرفهای ایشون اثبات شد؟

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
سلامببخشید اون خونه نزدیک محل کار همسرتون و‌اون خانم همه رو کشف کردین؟ یعنی پیرو حرفهای اون حس ششم ت ...

نه خب گفتم که عقدم همسرمم شهرش با من چهارساعت فاصله داره شرایطش نیست که بخوام تعقیب کنم اینا روح روانم خیلی در عذاب واقعا نمیدونم چه کنم 

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
عزمزمه اول از همه اینو بدون امام حسین رو کافران و مسیحیا هم دوستش دارن، چطور میتونی منو با یه امضا م ...

پس اخلاقیات چی میشه؟

پیامبر مکارم اخلاق بود

خودت میپسندی شوهرت در حالی ک تو به هر دلیلی نمیتونی نیاز جنسیشو براورده کنی فقط برا غریزه ش بره با یه زن دیگه بخوابه؟

از بیماری نمیترسی؟ حالت به هم نمیخوره باش بخابی دیگه؟

آخه این چ طرز فکریه

علی (ع) رو کسایی زمین زدن که قران سر نیزه رو دیدن.

امان از درگیر شدن با جزئیات شرعیات و فارق شدن از اخلاقیات امان که هر چی میکشیم از همینه 

گفتم با این افاضاتی که فرمودین و شعری ک در امصا نوشتین چهره ی دینو و مذهبیا رو مخدوش میکنی.

چون حرفای نچسبی زدی.

حال بدی نداره یه کم فک کن به حرفم

حق بود حیف خانما چقدر خودشون حقیر میکنن

خب چون چاره ای ندارند...وقتی شاغل نیستن و پولی هم ندارند و خانواده شون هم بعد از طلاق راه شون نمیدن و شرایط خانه پدری ندارن، باید به وضعیت الان راضی تر باشند.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

پس اخلاقیات چی میشه؟پیامبر مکارم اخلاق بودخودت میپسندی شوهرت در حالی ک تو به هر دلیلی نمیتونی نیاز ج ...

نه دیگه عزیز من

من گفتم به هردلیلی؟؟

نه!

من منظورم  بی توجهی به نیاز مرد، پس زدن مرد به دفعات....اونم نه دلیل موجه بلکه به دلیل آزار اون یا کنترل کردن به وسیله ی ابزار جنسی....بود

من تو پیامام توضیح دادم

خوب نیست که آدما رو سریع قضاوت کرد و برد تو گروه خوارج!

چی بگم

حوصله ی بحث دیگه ندارم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه سری اومد خونمون گوشیش جلو چشش چک کردم یه شماره تو بلاکیا بود بعد رفتنش زدم دیدم عکس یه خانوم شمار ...

شما چجوری فقط به خاطر حرف یه نفر  که فقط بلده حدس بزنه، دلتو نسبت به شوهرت تیره کردی؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

پس اخلاقیات چی میشه؟پیامبر مکارم اخلاق بودخودت میپسندی شوهرت در حالی ک تو به هر دلیلی نمیتونی نیاز ج ...

راستی،

اگه شوهرم اومده باهام  در مورد این مسئله حرف زده،

مشاوره برده

تهدید کرده

ولی نتیجه نداده، و من عین خیالم نبوده و هیچ کاری  تاکید میکنم هیییییچ کاری برای رفع نیازش نکردم،

نوش جونش بره با یه زن دیگه

چون من خودم خواستم!

اگه نمیخواستم قطعا قطعا قطعا اقدام وتلاش میکردم و نشون میدادم بهش که دوست ندارم با زن دیگه ای رفع نیاز کنه

فهمیدید حالا منظورمو؟؟؟

شما چجوری فقط به خاطر حرف یه نفر که فقط بلده حدس بزنه، دلتو نسبت به شوهرت تیره کردی؟؟؟

از بس شنیدم همه مردا خیانت میکنن واقعا اعتمادم نسبت بهش کمرنگ شده