2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

138186 بازدید | 1256 پست

فکر کنید شوهرتون از همه نظر عالیه..اخلاقش خوب،پدر خوبیه،موقعیت اجتماعیش خیلی خوبه ،پولدار هست و در رفاه کامل هستی...خانواده خوبی داره.و خیالت از آینده بچت راحت هشت.و یکدفعه بفهمی خیانت میکنه اما نمیدونه که تو فهمیدی...چکار میکنی؟لطفا به دید یک مادر جواب بدید.به این فکر کنید حیلی حیلی پدر خوب و با محبتی هست و بچت فقط دوسالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن یه پشتوانه برای خودت درست کنی یا پس اندازی،بعد همزمان مدرک هم ازش جمع کن هروقت احساس کردی که میتونی مستقل بشی،ازش جدا شو

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

دنبال نقاط ضعف خودتم باش ازنظر جنسی. پوشش .خونه داری غذا همه چی اگه اوکی هستی بازم فرصت بده اما اگه. کوتاهی داری درست کن همه چیو شاید. خوب شداگرم نشد ولش کن طلاق بد نیس اما اینکه هرروز بخاطر بچت بشینی گریه کنی بدتره

از الان میرم تو فاز جمع کردن پول و طلا واس خودم ولی زیر زیرکی  حساب بانکی مخفی   یادگرفتن ی کار. بشه چند سال دیگ بهم نون بده مث آرایش و.....  البته ب شوهره میگم واس سرگرمی میرم

محبت بیشتر و زبون و ب خود رسیدن بیشتر  فقط واس اینکه بشینم زیر پای شوشو  و ی ملک بزنه ب نامم  

میرم گواهینامه میگیرم  میچسبم بهش ی ماشین بخره برآن البته فقط ب نامم

اگ سرش خورد به سنگ و خوب شد ک هیچی 

وگرنه با پشت پر طلاق بگیر