2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138877 بازدید | 1256 پست
سعی کن یه پشتوانه برای خودت درست کنی یا پس اندازی،بعد همزمان مدرک هم ازش جمع کن هروقت احساس کردی که ...

چرا زود نسخه طلاق میپیچین

مثلا از این طلاق بگیره از کجا معلوم شوهر دوم خیانت نکنه ؟

حداقل این پدر بچشه  میگه پدر خوبیم هس 

اسی اصلا بفکر طلاق نباش بعد طلاق حلوا خیرات نمیکنن هزاران هزار بدبختی و مشکلات پیش رو داری حتی برادرتم پشتت در نمیاد همه بهت میگن موقع درماندگی ما خودمون مشکلات خودمونو داریم 

من یک زنی هستم که طلاق گرفتم یخ پسر بچه دارم که شدیدا دوساله پدرم و دراورده آواره و درمانده شدم 

لطفا طلاق نگیر با همسرت محبت کن به روشم نیار که قبحش میریزه ان شاءالله که هدایت میشه الان همه زندگیا خیانته اوناییکه میگن شوهر من خوبه فقط خبر نداره عزیزم زندگی تو نپاش🙏

رفتم مشاور میگه مطمئن باش همه اینایی که ادعا میکنن فقط طلاق،جای تو بودن این زندگی رو ترک نمیکردن..ای ...

راست میگه مشاور

من قبلنا میگفتم این بلا سرم بیاد فقط طلاق ولی بعدش که این بلا سرم اومد واقعا نتونستم جداشم چون سه تا بچه دارم فقط من نیستم که جدا شم وبرم به زندگی اونا فکر کردم که بعدش چه اتفاقی میافته براشون 

هیچکی تا سرش نیاد نمیتونه تصمیم بگیره موندم ولی حق طلاق وحق حضانت و خونه رو ازش گرفتم بچه هامم دارن بزرگتر میشن اگه یه روزی ببینم خدای نکرده دوباره همچین بلایی سرم اومده اونوقت دوباره باید تصمیم بگیرم. بعد از طلاق مگه چه خبره شوهر اولی چه گلی به سر ادم میزنه که دومی بزنه. همشون عین همن 

ولی دیگه مثل سابق دلسوز شوهرم نیستم به فکرخودمو بچه هامم سعی میکنم شوهرمم راضی کنم. پول زیاد میکشم ازش 

تو ام اول از همه سعی خیلی کن خیلی زندگی توگرم تر کنی بروش نیارببین بازم خیانت میکنه اگه کرد یه دعوای اساسی خونه وحق حضانت و..  ایناروبگیر بعد برگرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که نقداً یه عده میان و قسم جلاله می خورن که همه مردا خیانت می کنن و برای اسی عادی سازیش می کنن ...

وای حرف دل منو زدی انگار با عادی سازی چیزی حل میشه برای اسی فقط ذهنشو مسموم تر میکنه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

من برداشتم از متن شما این بود بیشتر دنبال بهانه یا حرفی هستین که دیگران بهتون بزنن و خودتون رو گول بزنین برا موندن تو این زندگی .....قطعا شوهرت آدم خوبی نیست ..متاسف شدم یک زن چطور میشه به مرد خیانت کارش بگه پدر خوبی هست!! اون فقط به تو ظلم نکرده به بچه تونم ظلم میکنه....فکر نکنی احساسی نظر دادم من ۱۲ ساله متاهلم و یه بچه دارم و سال های سال پدرم به مادرم خیانت کرد و مادرم به روی خودش نیاورد

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

لطفا از کنار مشکلی با این عظمت به سادگی عبور نکن ....سعی کن اول مچش رو بگیری بعد ببین از کارش پشیمون هست و باهاش برخورد شدیدی بکن...نزار هرگز جرات کنه تکرار کنه...خواهشا تو زندگی قوی باشین و محکم  مردها جرات نمیکنن به زن قوی خیانت کنن

راست میگه مشاورمن قبلنا میگفتم این بلا سرم بیاد فقط طلاق ولی بعدش که این بلا سرم اومد واقعا نتونستم ...

شرایط مادری که ۳ تا بچه از شوهرش داره با اونی که یه دونه داره فرق میکنه....قطعا ادم با ۳ تا بچه نمیتونه تصمیم به طلاق بگیره ولی همه مردها ها خیانت کار نیستن

چطوری می تونید ب جرات یا ب قسم بگید همه مرد ها خیانت میکنن؟؟حتما باید نظر بی ربط بدین؟؟

من دقت کردم چه کاربرانی این را میگن...

متاسفانه باورهاشون همین هست و هنوز نتونستن ارزشمندی خودشون را متوجه بشن....

مثلا یه کاربری یه تاپیکی میگفت که بهتر از همسر من نبود تو دنیا و خیلی عاشقشم هست و خیلی دوستم داره و بدون بغل من خوابش نمیبره و ... ولی ازش خیانت دیدم... بنابراین مردی که اینقدر دوستم داره خیانت کرد پس هر مردی را خائن میدونم ...

حالا این همسری که میگفت بهترین هست، کارای زیر را کرده بود ولی این کاربر جزو بدی هاش نمیذاشت:

بهش گفته بود من از خونه فراری هستم و پیش تو آرامش نمیگیرم ...

هر حرف معمولی بهش میزد، همسرش میگفت غر میزنی...

آقا تمام طلاهاش را فروخته بود و خونه خریده بود به نام خودش! و وعده و وعید داده بود که بعدا برات میخرم ...

و ...

اما خب کاربر این موارد را جزو روتین زندگی میذاشت در حالیکه تمام اینها نشون میداد آقا اونقدرا که میگه توجهی بهش نداشته...

این کاربران حق مرد میدونن این رفتارها رو و جزو عشق نداشتن نمیدونن...

نتیجه ای که گرفتم این هستش که این کاربرها خودشون را گول میزنن متاسفانه...

تو این تاپیک ها هم قسم و آیه میخورند...

حقیقتا مردی که دوستت داشته باشه از خونه فراری نیست و طلاهات را نمیفروشه خونه به اسم خودش بخره و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من دقت کردم چه کاربرانی این را میگن...متاسفانه باورهاشون همین هست و هنوز نتونستن ارزشمندی خودشون را ...

نمیدونم شاید منو میگی بخش اول حرفات شبیه پست من بود اما بخش دومش که گفته فراری ام وطلا فروخته من نبودم اینامربوط به یه نفرمیشن؟