2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138877 بازدید | 1256 پست

اگه می‌تونی تحمل کنی یک مدت اصلا کنترلش نکن و تو گوشیشم نرو و تعقیبشم نکن و فقط سعی کن بهش تا میتونی محبت کنی اون تشنه‌ی محبته واسه همین این کارها رو می‌کنه. یه مدت فضای خونه رو گرم کن مثلا پفیلا بپز و شبا با شوهر و بچت بشینین گرم و صمیمی بخورین که اون حس کنه تو خونه یه کانون گرم داره. باهاش رفیق شو وقتی داره میره بیرون بگو میشه منم باهات بیام؟ یا داری میری بیرون بگو تو هم با من میای؟ سعی کن همش بهش بگو من روح و بدنم مال تو هست و فقط تو بهم دست زدی غیر تو تا حالا کسی با من نبوده. در طول روز پیامای عاشقانه از ته دلت براش بفرست. سعی کن اگه تو محل کارش اوقات بیکاری داره مدام باهاش تماس بگیر یا حداقل بهش پیام بده بگو عزیزم دلم تنگ شد گفتم حالتو بپرسم. در طول روز عکس آرایش کرده خودتو براش اینترنتی ارسال کن. گاهی هم عکس بچتو و گاهی هم عکس هر دوتونو و گاهی هم عکس غذاهایی رو که پختی رو براش ارسال کن. تا میتونی حواسشو سمت خونه بکش اون زنه هم حتما از اینکه شوهرت حضورشو رسمی نمیکنه در فشار هست و داره سکته میکنه. بذار تو تنهایی بمیره و حضورشو داد نزن اونطوری شوهرت اونو با خیال راحت میاره جلوت. از بحث کردن و دعوا و مرافع با شوهرت به شدت دوری کن این کار حتما اونو سمت اون زنه میکشه. تا یک مدت این کارو بکن.  ولی همزمان تا میتونی برای خودت پول و مال و اموال جمع کن که اگه بعد از یه مدت اگه خدایی نکرده دیدی که شوهرت بازم حاضر نیست از اون زنه دست بکشه و تو به ستوه اومدی دست بچتم بگیر و با پولایی که جمع کردی برو. البته فکر نکنم محبتت جواب نده چون تو زنشی و از تو بچه داره اون خودشم دلش نمیخواد زندگیش از هم بپاشه. در ضمن نماز بخون و روزی یک صفحه قرآن بخون و ذکر یا محب‌الحباب و ذکر یا عزیزو بگو و از خدا بخواه که زندگیتو بهت برگردونه و از شر اون زنه خلاص بشی. التماس دعا

اسی به روش نیار با زرنگی همه ی اموالش و تصاحب کن.

ما یه آشنایی بود زمین و زمان بهش میگفتن که شوهرت داره خیانت میکنه. اینم زیر بار نمی رفت. جالبیش اینجاست که انکار میکرد و به شوهرشم میگفت که در موردت اینطور گفتن و اعصابمخرابه و تو روشون دراومدم که من به همسرم اعتماد کامل دارم.

بعد کاری کرده بود که شوهرش از ترسش هر چی زنش بخواد باشه و نصف بیشتر اموالش و زده بود به اسم زن خودش.

چند وقت پیش شوهر گور به گوریش مرد. اونجا همه پرسیدن چرا حرف ما رو قبولدنداشتی؟!

گفت قبول میکردم که چی بشه؟ که پررو بشه شبا نیاد خونه؟ همین که از ترسش همیشه خونه بود و در دسترس من و بچه هام و هر چی میخواستم فراهم بود و همه چیشم ازش گرفتم برام کفایت میکرد. اگه به روش میاوردم وقیح میشد. باید دوشب دوشب شوهرم و به چشم نمی دیدم...مسئولیت بچه ها کامل رو من می افتاد و هزینه ها و خرج کردمم باید با اون زن نصف میکردم. 

این زن به نظر من فوق العاده بود اسی. اگه قصد جدایی نداری به روش نیار. دست بذار نقطه ضعفش و زجر کشش کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره اگه اون پدر عالی باشه بعد جدایی هم کم نمیذاره برا بچش

اگه مجدد ازدواج کنه و بچه دار شه که مطمئنا اینکارو میکنه چون مردا شُلن زن و بچه ی دوم همه ی اون توجه میگیره چه عمدی چه سهوی 

🌃🏙

ما نمیدونیم شما چجوری متوجه خیانتش شدید 

اما اگه پیام یا صحبت های عیانی نیست که نشون بده خیانته بهتره صبر کنی تا مطمئن شی 

دوم اینکه یه بچه علاوه بد پدر خوب ، مادر خوب هم میخواد 

اگه شما روان تون دچار مشکل شه و نتونید مادر خوبی باشید پدر خوب بودن ایشون فایده ای نداره 

سوم اینکه بعد اطمینان کامل این شمایید که تصمیم میگیرید این موضوع رو نادیده بگیرید حالا به هردلیلی یا با این موضوع کنار نیایید پس به تصمیم و شخصیت خودتون برمیگرده 

اگه خودتون توانایی اداره خانواده و نگداری از بچه تون رو دارید یا خانواده ای دارید که حمایتتون کنن پیشنهاد میکنم این موضوع رو پنهون نکنید البته سعی کنید اول مدرک و نشونه کافی جمع کنید چون با این کارا و شخصیت ایشون کمار کسی باورمیکنه خیانت کرده

استارتر هیچکس جای شما نیست خوب و بد زندگیت رو خودت میدونی هیچکدوم از افرادی که نصیحت میکنن قرار نیست با نتیجه ی تصمیم شما دست و پنجه نرم کنن.جامعه خیلی بد شده،طلاق زیاد شده از طرفی همون دسته از افراد که به خاطر خیانت از همسرشون جدا میشن بعد جدایی به خاطر تأمین مالی و عاطفی حاضرن با مردی برن توی رابطه که متأهله یعنی شوهر خودشون اینکارو با خودشون کرده بده ولی خودشون اینکارو با یک زن دیگه میکنن توجیه داره.دم اونایی هم که بعد طلاق باشرف هستن گرم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
هیچی من الان در حد لاس زدن تو اینستا فهمیدمالبته بهشم پا ندادن وگرنه وفک کنم این همیچین هم بدش نیاد ...

عزیزم من اکانت اینستا شوهرم دارم..باید چند دقیقه به گوشی شوهرت دسترسی داشته باشی که بتونی رو گوشی خودت بیاریش.برنامه اینستا نصب کن باشماره شوهرت وارد شو فراموشی رمز بزن یه کد به گوشی شوهرت میاد اون وارد کن .ولی بعد از اون هروقت خواستی بری تو حسابش و بیای بیرون برو تو تنظیمات خصوصی خروج کاربری بزن..که دیگه نوتفیکشن پیامش رو گوشیت نیاد یه وقت ببینه بفهمه