2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست
تا نوزاد مک نزنه نه نوک سینه بزرگ میشه نه شیر میاد تو سینه اخه همونی هم ک داره قطع میشه  

درسته عزیزم. کلا گفتم یه وقتیام بدوشه بیشتر شیرش بیاد.  و همینکه باعثـمیش توک سینش بیاد بیزون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسکافه و هات چاکلت و قهوه که خوراکمه 😣

خوردن قهوه و چای و ... شیر رو کم میکنه چیزایی که شیر رو زیاد میکنه بخورید 

مبارک باشه

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید

مرضی مامانم مریضه و خودمونم هرروز مهمون داریم ولی بخدا این دو سه روز هرروز هرطووووری ک شده بود اومدم سایت ببینیم بالاخره این طفل معصوم رو آوردی بیرون یانه😍خیلی نگرانت بودیم😓خداروشکر ک هر دوتون خوبین😍

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

مرضی از عصری که تاپیکتو خوندم توهم کیسه اب زدم جرات نمیکنم برم دستشویی. خیلی میترسم😑😑😑

با سرنگ نوک سینت رو سعی کن درست کنی بعد شیر بدی. کم کم درست میشه

هر وقت تو این چند روز میتونستی حرف بزنی به من پیام بده بهت بزنگم دیگه تو ۴تا پیرن بیشتر پاره کردی باید ازت کسب تجربه کرد😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ای جووووونم ❤😙❤😙❤😙❤😙❤

عزییییییزم... تبریک میگم بهت... 😍😍😍

⚘ با آرزوی بهترینها ⚘

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
آخه سینم نوک نداره دو تا مک میزنه خسته میشه گریه میکنه چون هیچی توش نیست لااقل اگه شیر داشتم وقتی م ...

اولش اره همه عین هم بودیم 😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
آخه سینم نوک نداره دو تا مک میزنه خسته میشه گریه میکنه چون هیچی توش نیست لااقل اگه شیر داشتم وقتی م ...

😂😂😂😂😁😁😁

😍🎀🎀🎀🎀🎀🎀پاپیون ب جمع نینی سایتی ها وارد میشود😍🎀🎀🎀🎀🎀🎀
واي مرضي جونم  طاقت نياوردم همه پست اولت رو بخونم  دست و پاي ني ني رو كه ديدم غش و ضعف ك ...

عزیزی 😘

تاپیک زایمانم رو زدم اگه دوست داشتی برو بخون زایمانم خوب بود یا نه😭

ولی خداروشکر گذشت و الان دخترم بغلمه😍

.Pain🔥you made me a believer

درسته عزیزم. کلا گفتم یه وقتیام بدوشه بیشتر شیرش بیاد.  و همینکه باعثـمیش توک سینش بیاد بیزون

کاملا درسته ❤️

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
سلام تبریک میگم مرضی ایشالله قدمش پرخیروبرکت باشه برات خداحفظش کنه ایشالله سال دیگه منم یدونه ازاینا ...

عزیزم ممنونم

انشالاه حاجت روا شی

.Pain🔥you made me a believer

می میتو بزار دهنش از بغل با یه سرنگ کوچولو شیر بریز دهنش فکرکنه با میک زدن داره شیر میخوره.اینجوری با انرژی بیشتری ادامه میده😂خواهرم اینکارو میکرد😅😅

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑