2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست
آخه سینم نوک نداره دو تا مک میزنه خسته میشه گریه میکنه چون هیچی توش نیست لااقل اگه شیر داشتم وقتی م ...

خخخخخخ 😂😂😂😂

نااااازی... عب نداره خانومی... انقد حرص نخور.

چیزای مقوی بخور ک شیر ساز باشه واست 😊❤

باید روزی ۳ واحد لبنیات بخوری خودت!!!!

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون هنوزکوچیکه زودخسته میشه بده یه بچه بزرگ تر میک بزنه تابیاد مثلا بچه یک ساله که دهنش بزرگ تره وقد ...

بچه از کجا بیارم😒

مگه مامان گاوه ام که بدم ملت میک بزنن تا بیاد؟؟😂

ممهء من فقط مالِ آیه اس😠

.Pain🔥you made me a believer

مرضی از عصری که تاپیکتو خوندم توهم کیسه اب زدم جرات نمیکنم برم دستشویی. خیلی میترسم😑😑😑 با سرنگ ن ...

مانترا بعدی تویی خودتو آماده کن برای آوردن آقا سپند😍😍😍😍ماشاالله بهش😍😍

ایشاالله سالم و سلامت بدنیا بیاد😍😘

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
مرضي جون  يه خانومي كه خواننده خاموش ني ني سايته  تو ت ل گ ر ا م بهم پيام داد  ...

هی وای من😨

چقدر خجالت زده ام کردین😭😭😭😭😭عزیزای منید همتون حتی توی کافر با اون غذاهات که خواب و خوراک رو از من گرفتن😢

حتی نی نی یارا نگرانم شده بودن😂

خیلی ماهید کاش عمری باشه بتونم جبران کنم

از تهه دلم تو لخظه های سختم همه رو دعا کردم گفتم همـــــه خدایا همــــــــــهء دوستام رو حاجت روا کن

واااای خدای من عاشق آیه جون شدم😍 خیلی خواستنیه ماشالله عاشق فرم لب و چونش شدم ببوسش از طرفم مرضی ...

عزیزم آیه هم شما رو دوست داره😊

خیلی ممنونم ازت لطفت😘

سلام عزیزم.خدا قووت...زندگیت الان کلا دیگه عوض شد.بارداری یه خاطره میشه واست....ماشالله به همتت...تازه زایمان کردی خودت کاراشو میکنی....ماشالله...ولی سعی کن سینت هم بدی میک بزنه شیرت بیاد....مایعات فراوون بخور..به خودت برس..ارزش داره شیر بدی...من واقعا تو حسرت شیر دادن موندم..البته پسرم روزی چند بار سینمو میک میزنه ولی در کل شیر خشکی شد...از نظر رابطه عاطفی خیلی واسم مهم بود..این روزها موقعی که زیر سینمه محکم به خودم فشارش میدم ..چون میدونم در اینده همین چند قطره هم نیست که بدم بخوره

مانترا بعدی تویی خودتو آماده کن برای آوردن آقا سپند😍😍😍😍ماشاالله بهش😍😍 ایشاالله سالم و سلامت ب ...

قربونت برم منو شرمنده میکنی . انشالله. به موقع بیاد فقط😖 یکم ترسیدم الان از خواب بیدار شدم برم دستشویی میترسم😶

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مبارک باشه عزیزم اینقدر که از زایمان تو ذوق کردم ،خودم زاییدم ذوق نکردم.😆حتما حتما حتما سینتو بده به بچه این روزای اول هیچی بهتر از شیرمادر نیست براش .سینتو بده کم کم شیر میاد خودش باشیردوش بدوش شیرتو بده .امیدوارم که خونواده سه نفرتون همیشه سالم وخوشحال باشه😍😘

اَلسَلامُ عَلی الحُسَین وعَلی علیِ بن الحُسَین وعَلی اولادِالحُسَین وعَلی اصحابِ الحُسَین
مرضی از عصری که تاپیکتو خوندم توهم کیسه اب زدم جرات نمیکنم برم دستشویی. خیلی میترسم😑😑😑 با سرنگ ن ...

نترس بابا مگه همه عینِ همن من این انقباضات کار دستم دادن ولی بخیر گذشت

با سرنگ سینمو جیکار کنم؟😱

باشه عزیزم زنگت میزنم من بیشتر توی اون 2 روز تنبون پاره کردم تا پیرهن😂😂😂

می میتو بزار دهنش از بغل با یه سرنگ کوچولو شیر بریز دهنش فکرکنه با میک زدن داره شیر میخوره.اینجوری ب ...

الهی بمیرم که انقدر خنگن😂😂😂😂😂

سلام عزیزم.خدا قووت...زندگیت الان کلا دیگه عوض شد.بارداری یه خاطره میشه واست....ماشالله به همتت...تا ...

بست لیدی عزیزم خوبی ... نی نی دار شدی کم میای ... ان شالله نی تی هاتون در کمال ارامش و سلامت باشن و همچنین خودتون ...