2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

مرضی جان اصلا نگو شیر ندارم همش سینتو بذار  دهن نینی بذار مک بزنه. نوک نداشته باشه طوری نیست بذار دهنش. کم  کم هم نوکش درست میشه هم شیر میاد. من خودم بدتر بودم. همش همه میگفتن سزارین شیر دیرتر میاد و اینا. فکر میکردم شیرم باید سرازیر شه تا بگم شیر دارم. ولی اصلا سینم هیچ وقت رگ نکرد. ولی به بچم فقط شیر خودمو دادم وزن گیریشم عالی بود. اصلا تسلیم نشو فقط سینتو بذار بمکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لبنیات میخورم مولتی ویتامین و کلسیم بارداریمم هنوز قط نکردم توکل بخدا دیگه

آفرین آفرین... توکل برخدا. ایشالا ک زودی شیر دار بشی عزیزم 😍

🌯 ‏با یک تکه سنگک هم میتوان مست شد، اگر پنیرت، پنیر لیقوان باشد🧀😊                                  و  یار آمده باشد و با خودش مشروبات الکلی آورده باشد😆😎✌️🍷
سلام عزیزم آیه خوبه روی پام خوابیده😍 ناراحتشم چون شیر ندارم بهش بدم😞

عزیزم یه پیام برات فرستادم. لطفا ببینش. هزاران باااار بهت تبریک میگم.

برای شیرت هم روزی حداقل ۱۶ تا لیوان مایعات بخور. محاله که شیرت میاد. و البته با یه حوله که تو آب گرم خیسش میگنی دستت رک روی سینه‌ت رو از بالا که به بدن وصل میشه به سمت نوک بکش و هی تکرار کن. روزی سه چهار بار این کترو بکن.  

خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟

میدونی عزیزم این درد کمر و کتف و اینا مال چیه؟منم موقع زایمان بیحسی نخاعی گرفتم همون موقع پرستار به من گفت بعد عمل تا جایی که میتونی تکون نخور حتی سرتو نچرخون چون حرکت کردن زیاد باعث این دردا میشه،البته نگران نباش این دردا موقتی ه

زندگی زیباست

سلام مرضی جون.عزیزم تبریک میگم.

زنده باشه آیه خانم.😘😘😘😘😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

مرضی سلام تبریک گفتم دیروز بازم میگم مبارکههههههه

خب بریم سر شیر دادن 

نیم کیلو گشنیز بگیر فقط ساقه بالا شو بگیر بقیه باشه بریز تو قابلمه نصف لیوان اب بریز جوش خورد پخته شد بزار دورتادور می میت کیسه فریزر ببند یکساعته شیرت میاد 

مرتب بزار دهنش 

شیرت رو که میک بزنه پرولاکتین ترشح میکنه مغزت پس سریع شیرت میاد 

نه اینکه بشینی بگی چرا شیر ندارم 

از قدیم میگفتن شیر شب شیش میاد تو سینه 

زاعو تب میکنه شیرش بیاد 

حالا همینکارم که گفتم بکن شیرت شر شر میکنه 

اهان راستی

ایه خانومو  دستاشو جای من ی ماچ کن جیگرو 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
آخه سینم نوک نداره دو تا مک میزنه خسته میشه گریه میکنه چون هیچی توش نیست لااقل اگه شیر داشتم وقتی م ...

گلم تجربه شخصی منه سعی کن با شیردوش برقی نوک سینه روبزرگ کنی و قطره شیرافزا بخوری چون اگه مزه شیرخشک بره زیر زبونش سینه نمیگیرهتسلیم نشو از ممانت کمک بگیر یه سری غداها از جمله کاچی کره حیوانی مایعات زیاد خوبه سینه هات رو ماساژبده

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
نسکافه و هات چاکلت و قهوه که خوراکمه 😣

من خاطرات زایمانتون رو خوندم شما که درد طبیعی رو کشیدین چرا سزارین شدین؟ نمیشد همون طبیعی دخترتون رو دنیا بیارن؟ که الان اینقدر درد نکشین

دخترم الینا خانوم 31 ام شهریور ساعت 9و نیم شب اومد بغلم   

واییییی عزیزم دستاشو پاهاشو😍😍😍😍😍😚😘😙😗

نوک می می کوچیک باشه بهتره تا مثل من نوکش ددشت باشه اوایل زخم شد شدید نمیتونستم شیر بدم..ماه سوم بس که پریود شدم شیرم خشک شد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖