2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

مرضی چطور مطوری ؟😊😋😍😆😆

دعوا کردیم 😆😆 ممخام شکست تو دعوا 😆😆😆😉

خداییش تاحالا حسود مجازی ندیده بودم ک دیدم عزیزم واسه خودتو آیه اسفند دود میکنم 

تو شدی 🌙من👶❤️
بچه از کجا بیارم😒 مگه مامان گاوه ام که بدم ملت میک بزنن تا بیاد؟؟😂 ممهء من فقط مالِ آیه اس😠

از طرف خودت خواهرزاده ای برادر زاده ای یا شوهرت خواهر زاده برادرزاده نداره 

که یکسال دو سال باشن بده اونا مک بزنن تا شیرت بیاد همه مادرایی که شیرشون نمیاد اینجوری میکنن برادر زاده خواهرزاده شیرشون مک میزنه ایرادش چیه عزیزم 

بفکر سلامتی بچه باش تا با شیر مادر تغذیه کنه چون اگه شیرخشکی بشه نمیتونی به شیر خودت عادتش بدی

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا آیه جونم چقد انگشتاش کشیده اس😍😍😍

اوف بزرگ بشه لاک بزنه چه دلی ببره با اون دستاش

مرضی جونم ماهان منم بهش کمکی شیر خشک میدادم ولی دیگه به سرشیشه عادت کرد و سینمو نگرفت 

اگه برات مهمه که شیر خودتو بخوره سعی کن بهش سینتو بدی

برای شیشه اش هم سر شیشه ارتودنسی بگیر که نزدیک به حالت سینه مادره 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

سلام مرضی جون 

چشمت روشن قدم آیه خانم مبارک باشه           

عزیزم برای شیر اینقدر نگران نباش معمولا تو اطرافیان هر کی سز کرده چند روز طول میکشه تا شیر بیاد .کارهایی که دوستان گفتن را انجام بده انشالله به اندازه کافی شیر برا دخمل خوشگل میرسه   

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

یه مطلب دیگه هم میخواستم بگم 

عزیزم اینقدر استرس نداشته باش هی نگو شیر ندارم .بچه گشنه هست و ....

من شدیدا معتقد هستم کلمات منفی اصلا به زبون نیاد .نیست و نمیشه و ندارم و ..... اینارو به زبون نیار . اینجوری آرامشت هم بیشتر میشه 

یادته همش میگفتی من حاضر نیستم دخترم حتی یک روز زودتر دنیا بیاد .این جمله را مدام تو صحبتهات تکرار میکردی و دخترت دقیقا یک روز زودتر دنیا اومد  

خداراشکر دوران بارداری سخت و خاطرات قبلش تموم شد .از امروز دیگه یک مامان آروم و بدون استرس باش .برای دخترت هر روز صبح آیت الکرسی بخون و بسپارش به خدا و بدون نگرانی زندگی شیرینت کنار همسر و دختر نازت را ادامه بده       

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

مرضی جون شیرتو بدوش بده به نی نی 

من بچم شیر خشکیه مدام مریض میشه دکترا میگن چون شیر مادر نمیخوره ایمنی بدنش پایینه 

خودتم غذاهای سرد و نفاخ نخور

کاچی بخور گوشت گوسفند ،کله پاچه،کره محلی عسل طبیعی بخور هم واسه خودت خوبه هم اینکه اگه بچت شیرتو بخوره واسش خوبه

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

سلام مرضی جون

نی نیو قنداق میكنی؟

من خیلی بدم میومد از قنداق كردن

اما چند وقته بچه هائی رو میبینم كه قنداق شدن و نشدن

اصن مدل استخون بندیشون و قدرت بدنیشون كامل فرق داره

اگه دوست داشتی قنداقش كن

خوبه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
عزیزم لطفا اسم ان داروی گیاهی و طریقه مصرفش رو میگید

اسمش فولوس عزیزم.هسته هاشو دربیار بزار ب روش بن ماری دم بکشه.بعد از 20دیقه با قاشق چای خوری دوبار بده بخوره ازاون.

دوسه روز اینکارو کن بهتر شد ک ینی اثر کرده.

اگه خدای نکرده بهتر نشده ینی رو بدنش تاثیر نزاشته

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
عزیزم نمیدونی داروش چی بود؟ بچه‌ منم یکسره درحال جیغ و گریه اس.

الهیی😑😘😍عزیزم فولوس اسمشه.

هسته هاشو ب روش بن ماری بزار بیست دیقه دم بکشه. بعد دوتا قاشق چای خوری بده بخوره.

دوسه روز ادامه بده ببین تاثیر مبزاره روش یانه.

ایشاالله ک خوب میشه

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑