2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

مرضی جان لطفالطفا فقططططططط آرامش داشته باش......شیرنداری وبخوای استرس شیرندادن به بچتوداشته باشی و........جزاینکه باعث میشه حرص بخوری هیچی نیس....بذارهمه چی روال خودشوطی کنه. ......هروقت بخوادشیرت بیاد میاد پس برات مهم نباشه. ......من ازبس خودم تجربه بددارم ازاین دوران واقعادلم نمیخواد دیگه کسی الکی نگران اینچیزاباشه. .....همه بچه هابزرگ میشن چه باشیرمادرچه باشیرخشک. .....

تامیتونی فقط کیفشوببر بدون استرس ونگرانی 😍

درمورد درداتم خب طبیعیه ومنم به شیاف دیکلوفناک سرپابودم ولی بعداز۴_۵روزیهوفروکش میکنی...... ....نهایت۱۰روز😆

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
آخه سینم نوک نداره دو تا مک میزنه خسته میشه گریه میکنه چون هیچی توش نیست لااقل اگه شیر داشتم وقتی م ...

عزیزم شیرتو بدوش .منم نداشتم با شیر دوش انقد دوشیدم تا منافذ باز شد😂شیر اومد .و اوایل شیر خشک دادم .

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیرتو بدوش .منم نداشتم با شیر دوش انقد دوشیدم تا منافذ باز شد😂شیر اومد .و اوایل شیر خشک دادم ...

شیرتو بدوش باشیشه بهش بده

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

ای جووووونم ببین عروس گلم چه دست و پاهای ظریفی داره

الهی مادر شوهرش به قربونش بره😍😍😍😍

به آیه جونم بگو حسابی شیر بخوره تا تپل مپل بشه😍😍

خدا حفظش کنه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است! موهای من از عصر همان روز بلند است!
[QUOTE=45582995]خدا صبرت بده  بچه من چی میشه با اینهمه استرس خدا ایشالا شما هم به سلامتی زا ...

😘😘😘😘

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سلام مرضی جون مبارک باشه قدم نورسیده ت .ایشالله با خودش کلی خیر و برکت بیاره.نگران دردات نباش که نهایت 10 روز طول میکشه و آروم میشی...شیرت هم میاد استرس نداشته باش.اون فرشته کوچولو سیر میشه حالا چه با شیر مادر یا شیر خشک پس آروم باش  

می میم اصلا نوک نداره بچم نمیتونه بگیره😢دارم کلافه میشم

مرضی جون عزیزم برای مشکلت از رابط سینه استفاده کن ..برای شیرت هم از قطره شیرافزا استفاده کن.بعد هر وعده غذا هم چای کم رنگ شیرین بخور.ابگوشت.ماهی.خرما و شیر برای زیاد شدن شیر خوبن استفاده کن ..قربون دست و پای فنگلی ایه جون هم برم.به قول خودت یه بوس تف تفی هم از طرف من بکنش

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

راستی مرضی جون یادم رفته که تو زایمان سزارین بودی دیگه؟

الان راحت راه میری اصلا بعد سزارین راحت تونستی لباسای بچتو عوض کنی یا یکی پیشت بود 

چون من جراحی کرده بودم تا 1 هفته نتونستم خوب تکون بخورم 

میشه در مورد بعد سزارین تو ضیح هم بدی 

ممنون میشم

چون میخوام از تجربت استفاده کنم 

ان شالله اگه بارداری شم و سزارین بشم گفتم

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

مرضی جون حتما حتما یه پارچ دوغ ترش بخور تمام دردات از بین میره درده شونه و کتفت به خاطره اثر دارویه بی حسیه دوغ کلا از بین میبرتش 

انشاالله که شیرتم میاد عزیزم ایه جونو ببوس

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

غذاهای تیلیتی مثل ابگوشت شیرو زیاد میکنن بعددک رفتی حموم بیشتر میشه یکیم باید کمکت سینه رو بذاره دهن بچه و ماساژ بده تا شیر بره بعد اون چون فکش هنوز ضعیفه نمیتونه خوب مک بزنه ک شیرو بکشه بیرون