2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

مرضی 

نمیدونی چند بار عکس دخترتو نگاه کردم

چه قدر گریه کردممممم از خوشحالییییییی

خدا امید هیچ عکسو ناامید نکنههه.......

چه حسی شیرین تر از این که ببینی یکی بعد کلی بی قراری به امید دلش برسه

مرضی الهی به حق صاحب اسمت جز سلامتی و دلخوشی و موفقیت از آیه عزیزت نبینی

الهییییییییییی هییچ پدر و مادری جز این نبینه

خیلی خوشحالم عزیزممممم

التماس دعا  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی خانوم تبریک میگم قدم نورسیده مبارک

ایشالا آیه خانوم زیر سایه پدر و مادر عزیزش به بهترین جاها برسه    

ممنون که با وضعیت بد جسمانیت به سایت اومدی و از خودت خبر دادی

همه نگرانت بودیم و منتظر شنیدن خبر خوش    

خدای مهربانم شکر برای هر آنچه دادی و ندادی
مرضى جان الان كه نيستى اما هر وقت پستم رو خوندى خواستى بهش عمل كن شير منم تا ٤ روز نيومد بردنم روز ...

این راه خوبه حتی نوک سینه ها هم میاد بیرون

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
نسکافه و هات چاکلت و قهوه که خوراکمه 😣

اول: سلام  تبریک وقدم نورسیده مبارک دوم: برای اینکه شیرت بیاد هرروز برو زیر دوش اب گرم سینه هاتو ازبالا به پایین ماساژبده کم کم راه میفته مایعات ازجمله شیرزیاد بخور بعدشم همون مک زدنای جوجت باعث میشه زودتر شیرت بیاد.بزار دهنش حتی اگه قطره قطره میاد.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

قدم ایه خانم.مبارک باشه 🎁💞🎉🎈.ان شالا قدمش پر خیر و برکت باشه براتون  

منم سزارین شدم...شیرم نمی اومد مادربزرگم با کره سینهام رو از بالا به پایبن ماساژ داد تا یه ربع و میگفت این جوری شیرت میاد البته من که مطمین به این روش نبودم اون موقع😒😒..ولی دو بار که این کا رو در یه روز انجام داد شیرم اومد😀😀

اتفاقا مادربزرگم دیدن هر تازه زایمان کرده ای چه توی خونه و چه بیمارستان میره اگه ببینه شیر طرف نیومده سریعا این کار رو براش انجام میده و شیر همشونم میاد😁😁

سلام انشالله خوش قدم باشه دخترنانازت، آره این روزا حسابی نگران شمابودن، منم سزارین بودم روزای اول اصلا شیر نداشتم در حد چندقطره ، شما خودت حرص و جوش نخور بچه هم هرچی مک بزنه خوبه، من تاسه ماهگی کمکی شیر خشک دارم بعدش خودش دیگه شیشه رو پس زد، شیرم کم بود یعنی اصلا جوری نبود لباسم خیس بشه ولی چرب بود بچه تپل و وزن گیریش خوب خداروشکر.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم.

سلام مرضی جوون مبارک باشهههه

الهییی چه نازه هزار ماشالله این آیه خانوم

تاپیکت و خوندم خدا رحمت کرده

کلی از دست دکترت حرص خوردممم

خدا رو شکر ، خودتم حالت خوبه

این دردا چند روزه اول تموم میشه

شیر منم اولش نداشتم حالا تازه یکم داره میاد 

منم به دخترم شیر خشک میدم یه پودر دکتر بهم داد برای شیر دهی  که شیرم زیاد بشه 

به نظر خودم خیلی تاثیر داشته

متخصص به من گفت مرتب بادام ،ماءالشعیر،کنجد،شیر،ماهی بخور تا شیرت زباد بشه

گفت هندوانه و هلو و حبوباتم نخور چون نی نی رو اذیت میکنه.

اخيييي عزيزمممم مرضي جون

به سلامتي 

ان شالله همه اينا ميگذرهو فقط خوشي ميمونه

خداوندا بابت تمام نعمت هایی که به من دادی هزاران شکر  بر آنها بیفزا. آمین❤❤❤❤❤❤

یاد خودم میفتم شبا که دخترم بیدار بود روزام من بیدار بودم و مدام نگاه میکردم ببینم نفس میکشه.

عزیزم به شوهرت و مادرت بسپار خودت بخواب چون بیخوابی شیرو کم میکنه.هم اینکه سزارین کرد و بخیه هات تازه هستش.زیاد بشینی بعدا کمر درد میگیری دیگه اونموقع شوهرت سرکار مادرتم خونشون.پس از کمکشون استفاده کن.سزارینیا یا باید راه برن و ایستاده باشن یا بخوابن زیاد نشین دردسر میشه برات حداقل تا ده روز.بعدش یه چیر هست به اسم رابط رابط برای سینه هایی که نوک ندارن.الان عکسشم میزارم من استفاده نکردم اما میگن خوبه.

پس دختر به چی روغن زیتون میزدی.من که گفتم نوک نداره سینتون نوکشو بکشید تا بیاد بیرون

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

😍😍😍😍😍😍😍قدم نو رسیدتون مبارک نامدار باشه گل دخترتون😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

مرضی میزان چایی و قهوه رو هم کم کن بچه رو بیخواب و بی قرار میکنه...برای جلوگیری از زردی ایه کوچولو هم هر روز لیموشیرین بخور چون خنکه از زردی جلوگیری میکنه.من تو مغازه دیدم که اوردن لیمو شیرین....کمپوت گلابی و کمپوت اناناس هم بخور...کمپوت گلابی برای راحت دستشویی رفتنت و کمپوت اناناس برای بهبود سریعتر زخم خوبه...ابگوشت خیلی برای ازدیاد شیر خوبه..شیر افزار هم یه قطرست با تایید دکترت استفاده کن....با کمک شیر دوش و مک زدن بچه نوک سینه درمیاد البته درد هم داره یکم....گداخته بگو مامانت درست کنه برات بخور چون هفت مغز و اینا داره بازم برای شیر و همینجور قوی تر شدن خودت خیلی خوبه  بگو برات از عطاری دوا زایمان بگیرن یه پودره. اینو دو تا قاشق عذاخوری قاطی گداخته که داره روی گاز اماده میشه بکن بخور...تخم مرغ و خرما درست کن با نون بخور....دو تا لیوان شیر هم هر روز بخور میتونی یه قاشق عسل هم بریزی توش خوشمزه تر بشه