2777
2789

بچه ها من خیلی خجالتیم درحدی که یه جمعیت نگام کنن سرخ و سفید میشم و اصلا نمیتونم حرف بزنم

اصلا موقعی ک حقمو میخورن نمیتونم جدی باشم و حقمو با جدیت پس بگیرم

همیشه موقع کنفرانس جلو همکلاسیا اضطراب داشتم

هعی.....خیلی بده

چیکار کنم؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش روانشناس ،راهکار بهت میده یا کتاب بخون

واقعا تاثیرگذاره کتاب خوندن؟

روانشناسو رفتم تغییری نکردم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
راه درمانش اینه ک بری تو دلش. همیشه ارائه بده کنفرانش بده تا قوی بشی. منم همینجور بودم ولی از یه جا ...

کاش تا قبل از دانشگاه درست بشم:/

واقعا نمیدونم من از اون ور بوم افتادم و باید سعی کنم خجالت رو بفهمم و جلوی زبونمو بگیرم

اعتماد به نفست خیلی بالاست حتما

خوش ب حالت

تو باید همیشه حرفی برای زدن داشته باشی. پس اطلاعات عمومیتو زیادکن. کتاب خیلی بخون، اهل فیلم و سینما باش. پادکست زیاد گوش بده. یعنی سعی کن حرفی برای زدن داشته باشی پر اطلاعات باشی. سینما و ادبیات رو دنبال کن. با اعتماد بنفس باش خیلی مهمه. نشون نده مضطربی. به خودت افتخارکن و بدون کسایی ک فکر میکنی بزرگ و خفنن  و هی منم منم میکنن و پررو ان درواقع هیچی نیستن و فقط ادعاشون میشه

باید روی خودت کار کنی 

یواش یواش و کم کم زوی هرچیزی که ضعف داری دست بزار و درستش کن 

یه چیز خیلی مهمه که شاید کمکت کنه

از هرچی میترسی با سر برو توش و امتحانش کن 

یا برات یه قدرت و توانایی میشه یا میشه تجربه و پخته تر میشی خورت باید دست به کار بشی 

موقع هرکاری اینو فقط یادت باشه که باید با سر بری توش

مثل اینکه میگن جمله حضرت علی هستش