2777
2789
عنوان

میگم خجالتیمممم چرا کسی نمیاد خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست
تو باید همیشه حرفی برای زدن داشته باشی. پس اطلاعات عمومیتو زیادکن. کتاب خیلی بخون، اهل فیلم و سینما ...

اطلاعات عمومیم بالاست اما خجالت میکشم حرف بزنم، احساس میکنم چرت میگم و بقیه مسخرم میکنن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش تا قبل از دانشگاه درست بشم:/

عزیزم هنوز پس خیلییی وقت داری خیلی. رو اعتماد بنفست کارکن. من درآستانه 30 سالگی مشکل دارم با عزت نفسم خودموهمش پایین میبینم ولی دارم روش کار میکنم. خودتو دوست داشتنی بدون خودتو کم نبین. هم حفنی هم خوشگلی. کتاب زیادبخون از مغزت زیاد کار بکش. سعی کن در هرزمینه ای اطلاعتت کسب کنی 

اطلاعات عمومیم بالاست اما خجالت میکشم حرف بزنم، احساس میکنم چرت میگم و بقیه مسخرم میکنن

خب پس عزت نفس نداری. کتاب شش ستون عزت نفس رو مطالعه کن و درمورد تقویت عزت نفس خیلی پادکست گوش یده

باید روی خودت کار کنی یواش یواش و کم کم زوی هرچیزی که ضعف داری دست بزار و درستش کن یه چیز خیلی مهمه ...

هعی باشه سعیمو میکنم 🥲

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
اعتماد به نفست خیلی بالاست حتماخوش ب حالت

نمیدونم واقعا چون اعتمادب نفس بالایی هم ندارم 

نگو خوش ب حالت 

خوشب حال آدم نرمال 

میدونه کی چی بگه 

من خیلی چیزا و حرفا ک برا والدینم گفتنش سخت و زشته  برام عادیه و این اذیتم میکنه و اصلا حین کنفرانس و یا توجمع حرف زدن استرس نمیگیرم و شر میشه برام

عزیزم هنوز پس خیلییی وقت داری خیلی. رو اعتماد بنفست کارکن. من درآستانه 30 سالگی مشکل دارم با عزت نفس ...

باشه مرسی از کمکت قلب🤍♥

تو باید همیشه حرفی برای زدن داشته باشی. پس اطلاعات عمومیتو زیادکن. کتاب خیلی بخون، اهل فیلم و سینما ...

حقیقت کامله این جمله اخری 

اونایی که منم منم میکنن اتفاقا هیچی نیستن

به قول معروف تاکسی خالی بوق بوق خیلی میکنه

باید روی خودت کار کنی یواش یواش و کم کم زوی هرچیزی که ضعف داری دست بزار و درستش کن یه چیز خیلی مهمه ...

دقیقاگفتن از هرچی میترسیدبریدتودلش

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی
حقیقت کامله این جمله اخری اونایی که منم منم میکنن اتفاقا هیچی نیستنبه قول معروف تاکسی خالی بوق بوق خ ...

دقیسن. یعنی سر سوزنی نه اطلاعات دارن نه فهم دارن فقط هی منم منم میکنن. مثلا ما توفامیلمون داریم طرق لیسانس یه رشته چرت داره. بعد بهش میگن مهندس مهممدس! خودش باورش یده. و انقدررر اعتمادبنفسش بالاس ک خدا میدونه.  یا مثلا مادرش تو صحبتاش انقدر یچه خودشو بالا میبره و تعریفشو میکنه. 

نمیدونم واقعا چون اعتمادب نفس بالایی هم ندارم نگو خوش ب حالت خوشب حال آدم نرمال میدونه کی چی بگه من ...

حالا اگ استرس میگرفتی و مث من سرخ و سفید میشدی از وضعیتت خداروشکر میکردی واقعا

البته نرمال بودنم خیلی خوبه

هعی