2777
2789
عنوان

میگم خجالتیمممم چرا کسی نمیاد خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست
راستی دوست و رفیق هم تاثیر داره بر رفتار و اخلاق ادمابا یکی دوتا هم کلاسیات دوستشو که خجالتی نیستن و ...

محلم نمیدن😄💔

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
دقیقا مثل شما بودم همه توصیفاااتو از سن 23 بع بعد خود به خود خوب شد

آره منم خیلی خجالتی بودم تا حدی رفع شده خیلی بده

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو کم نبین اصلا. ما یه فاکیل داریم بهش میگیم چخبر از بچه ت چی میخونه؟ میگه اگر خوب بخونه دکتر میشه!! ببین مردم چقدر خودشونو دست بالا میگیرن و توهمی ان. اونوقت ما انقدر فروتن هستیم. پس ماهم یاادبگیریم خودمونو دوست داشته باشیم و بالا ببینیم

به عنوان کسی که همچین مشکلی داشته میگم

تنها راهش فقط و فقط شاغل شدنه

باید بری تو اجتماع سرکار

تو نمیدونم من چطور بودم 

خجالت میکشیدم زنگ بزنم ۱۱۸ حتی

تو دانشگاه یه کنفرانس میخواستم بدم خیس عرق میشدم

یه فیش میخواستم از امور مالی دانشگاه بگیرم چقدر با خودم تمرین میکردم که چطور حرف بزنم

اصلا چی بهش بگم

ولی همینکه شاغل شدم کم کم همه این اضطراب  کم شد

اینم در نظر بگیر که کلا واسه همه ادما آشنا شدن با ادم جدید و رفتن به یه محیط جدید استرس زا هست یه مقداری

حتی واسه برونگراها 

ولی خب بعضیا بلدن استرسو مهار کنن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

محلم نمیدن😄💔

اوه برااین خجالتته چون حرف نمیزنی برااینه بایدبری جلوحرف بزنی مثلاازشون نظربخوای بشینین باهم حرف بزنیدهی بروجلو

خودتو کم نبین اصلا. ما یه فاکیل داریم بهش میگیم چخبر از بچه ت چی میخونه؟ میگه اگر خوب بخونه دکتر میش ...

ولا خوشبحالشون 

سعی میکنن دیگه 

ان شاءالله بتونم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
حالا اگ استرس میگرفتی و مث من سرخ و سفید میشدی از وضعیتت خداروشکر میکردی واقعاالبته نرمال بودنم خیلی ...

من همیشه دارن بازخواستم میکنن

چ مامان بابام چ شوهرم 

قبل مهمونی هم عین بچه آموزش داده میشم 

اوه برااین خجالتته چون حرف نمیزنی برااینه بایدبری جلوحرف بزنی مثلاازشون نظربخوای بشینین باهم حرف بزن ...

اکثرا با اعتماد ب نفسن و خوششون از ی خجالتی ک نمیتونه درست حرف بزنه نمیاد..

من همیشه دارن بازخواستم میکننچ مامان بابام چ شوهرم قبل مهمونی هم عین بچه آموزش داده میشم

هعی پس توهم مثل من دنبال راه چاره بگرد برای مشکلت

محلم نمیدن😄💔

فدا سرت 

شاید چون خجالتی هستی فک میکنی اونا بهت محل نمیذارن و باهات گرم نمیگیرن

خجالتی زیادی خوب نیست ولی یه کوچولو خجالت هم خوبه چون باعث حیا میشه 

تمرین کن و ازش فرار نکن 

خودت رو همیشه در معرض دید و اجتماع قرار بده یه مدت کم کم برات عادی میشه

چیز خاصی نیست فقط خودت باید عادت کنی 

اگه خودت عادت کنی بقیه ام اصلا روت استرس نمیزارن

اکثرا با اعتماد ب نفسن و خوششون از ی خجالتی ک نمیتونه درست حرف بزنه نمیاد..

عزیزدلم توآینه خیلی حرف بزن باخودت بگومن میتونم من باید حرف بزنم بدون خجالت من میتونم درموردیه موضوع وایساحرف زدن مثلاتوکارشناسی ازت سوال میکنن توبایدجواب بدی خودم اینگارارومیکردم انقدم لذت می‌بردم مثلاهم نقش مجری داشتم هم کارشناس میگفتم درخدمت کارشناس امروزمون هستیم کارشناس تغذیه مثلاخانم دکترعبدی😂😂😂ووایمیسادم حرف زدن که چی بخوریم چی نخوریم خیلیم خوب حرف میزدماانگارواقعاکارشناس تغذیه بودم جان تو😂یادش بخیر🙂

فدا سرت شاید چون خجالتی هستی فک میکنی اونا بهت محل نمیذارن و باهات گرم نمیگیرنخجالتی زیادی خوب نیست ...

ن واقعا کسی از من خوشش نمیاد

سعی میکنم قبلا ی مدت اینجوری میکردم ولی جا زدم

انگار نمیکشم که تلاش کنم!

عزیزدلم توآینه خیلی حرف بزن باخودت بگومن میتونم من باید حرف بزنم بدون خجالت من میتونم درموردیه موضوع ...

ای جان😂🤍

باشه میکنم ببینم تغییر میکنم یا ن

دعام کن واقعا دارم اذیت میشم

ای جان😂🤍باشه میکنم ببینم تغییر میکنم یا ندعام کن واقعا دارم اذیت میشم

قربانت❤️

عزیزمی حتمامیتونی نتونستن نداریم همه چیزشدنیه فقط با تلاش خودت تمام ببینم چیکارکردی اونوقت منم که میام میگم ای جان باریکلاآفرین که تونستی ❤️