2777
2789
عنوان

میشه بیاین

61 بازدید | 8 پست

امروز سونو دادم  نوشته یه ساک به قطر۵میلی متر درکاویته رحم رویت شد،تطابق با بتاوسونو فالواپ واژینال توصیه میشود

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

وای دیگه حالم از ساک و بارداری بهم میخوره من همین تلان روتخت بیمارستانم بچه 6هفته تو شکمم مرد ساک تشکیل شده بود بچه قلبش ضربان نداشت

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داخل رحم مال منم همینو زده بود امروز کورتاژ کردم

یاخداااا،واسه چی اخه؟من تاحالا باردارنشدم

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
وای دیگه حالم از ساک و بارداری بهم میخوره من همین تلان روتخت بیمارستانم بچه 6هفته تو شکمم مرد ساک تش ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یاخداااا،واسه چی اخه؟من تاحالا باردارنشدم

من 5هفته رفتم فقط ساک بود بچه نبود باز گفت دوهفته بعد بیا دوهفته بعد رفتم بچه هم تشکیل شد ولی ضربان نداشت باز گفتن ی هفته بعد بیا سونو ی هفته بعد رفتم بازم قلب نداشت دوبار اخر ک رفتم همش میزد 6هفته یعنی رشدش متوقف شده بود مرده بود درحالیکه باید 8هفته میبود

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
من 5هفته رفتم فقط ساک بود بچه نبود باز گفت دوهفته بعد بیا دوهفته بعد رفتم بچه هم تشکیل شد ولی ضربان ...

آخی چه سخت،انشالله ب زودی دوباره نی نی دار میشین

2790
2778
2791
2779
2792