2777
2789
عنوان

دوستم 🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 39 پست
الان دوره و زمونه ای نیست که غریبه رو راه داد تو خونهمعنی نداره ادم دوست و غریبه رو بیاره خونه هرچقد ...

اره واقعا دیگه توبه کارم من هرچی احترام میزارم اینا بدتر میکنن 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

😔من چون اینجا غریبم هرچی میگفت نشنیده میگرفتم ولی واقعا دیگه دلم شکست ازش

محلش نزار دیگه خیلی نفهم تشریف دارع

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی کُردی؟

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

هم خودش هم شوهرش خیلی خسیسن خداشاهده درهفته شاید سه روز ناهاروشام خونمون بودن عاشق دلمه هستن همیشه میاد میگه برام درست کن ولی یک بارم نگفتم نه چون میگم مهمونن ادم واسه شکم نمیره خونه کسی ولی وقتی میریم ۴تیکه گوشت مرغ درست می‌کنه ادمای نداری ام نیستن خداروشکر 🤲🏽 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

قربونت ♥️ باهاشون رفت آمد نکنید خب عزیزم یا خیلی محدودش کنید

دیگه نه من نه شوهرم هیچکدوم دوست نداریم رفت و آمد کنیم وقتی احترام میزاریم اینجوری جواب میدن

راجب اینکه میخاد بخابه شالشو میزاره .

من خودمم اینجورم 

حساسم و فکر نمیکنم عادت بدی باشه .

ولی اون دیگه خیلی راحته که خونه دوستش میخابه و چون ما اینطوری نیستیم این جور مسائل برام ناآشناس و نمیتونم هضم کنم 

امان از تنهایی 

بیا بغلممم 

من چون تو این شهر تنهام بعضی آدما اینجوری رو دور خودم دارم و حذفشون نمیکنم که تنهاتر نشم .

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

به نظرم حساس شدی و نباید این چیزا رو اینجوری بهش میگفتی

میتونستی همون لحظه که به همسرت گفت دراز باشوخی بگی شوهرم خیلیم قشنگه

هیچکس کامل نیس شاید ناخواسته همو ناراحت کنید ولی بلاخره دوستین 

شکوفه هلو هستم🌸

بنظرم روابط همیشه باید درحد صمیمیت محترمانه باشه

چون زیاد بهشون بها دادید از حد خودشون گذشتن من یه شخصه روابط این آدمارو دوست ندارم

دقیقا یکی از دوستای شوهرم خیلی رو عصابمه که روابطمونو باهاشون خیلی خیلی محدود کردم

2790
2778
2791
2779
2792