2777
2789
عنوان

دوستم 🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 39 پست
بعدش دوستم به شوهرش گفت باید برامون برگربخری که ساعت دهونیم بود شوهرمنم گفت شام خوردیم گشنمون نیست ب ...

شوهر دراز چیه چرا بهش اجازه میدید به همسرت بی احترامی کنه..باید طوری رفتار کنی حد خودش بدونه..خیلی محترمانه بهش بگو که حرفش درست نبوده و خودتم به همسر یا خودش بی احترامی نکن و به شوخیا و بی احترامی اش نخند

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
عزیزم کاش همون موقع ک اینجوری حرف میزنه جرش بدی

واقعا ازبس ناراحت شدم نتونستم حرفی بزنم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر دراز چیه چرا بهش اجازه میدید به همسرت بی احترامی کنه..باید طوری رفتار کنی حد خودش بدونه..خیلی م ...

بهش گفتم عزیزم ولی بی ادب تر ازاین حرفاس دیگه بهش پیام دادم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

راجب اینکه میخاد بخابه شالشو میزاره .من خودمم اینجورم حساسم و فکر نمیکنم عادت بدی باشه .ولی اون دیگه ...

اگه حساسه چرا۲۳روزخونمون خوردو خوابید

حالا اون قسمت ک شال میندازه رو بالش ک اشکال نداره شاید ی بیماری پوستی داره خجالت میکشه بهت بگهولی بق ...

۲۷

بهش گفتم عزیزم ولی بی ادب تر ازاین حرفاس دیگه بهش پیام دادم

خب ارتباطت رو باهاش محدود کن و تایمهایی که هستی زیاد صمیمیت قبل نداشته باش خودش متوجه تغییر رفتارت میشه

من خودم صمیمیت رو اصلا دوست ندارم ارتباط محترمانه رو خیلی بیشتر از صمیمیت بیجا میپسندم

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
خب ارتباطت رو باهاش محدود کن و تایمهایی که هستی زیاد صمیمیت قبل نداشته باش خودش متوجه تغییر رفتارت م ...

دیگه باهاش حرفی ندارم نمیزارم بیاد خونمون

اگه حساسه چرا۲۳روزخونمون خوردو خوابید

خب حالا یه چی 

شما دیگه بنظرم دو طرف زیادی راحتین و این حجم از راحتی حتی برای خواهرم نیست شاید 

بنظرم رفت و امد محدود کنید .سر سنگین تر و جوری رفتار کنید اجازه ندن که بی احترامی بکنن .

شمام خونه اونا همینقدر راحت هستید ؟

خب حالا یه چی شما دیگه بنظرم دو طرف زیادی راحتین و این حجم از راحتی حتی برای خواهرم نیست شاید بنظرم ...

نه بخدا من حتی ابم بخوابم به خودش میگم ولی اون خودش تویخچال کابینت همه جارو دست میزنه هرردفعه تویه لیوان آب میخوره میگه تنوع دوست دارم مامانم میگه مثل خودش رفتار کن تابفهمه کارش زشته ولی من نمیتونم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 58 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز