2777
2789
عنوان

دوستم 🙁🙁🙁

1410 بازدید | 39 پست

سلام اول بگم که بندر زندگی میکنم و هیچکس نداریم اینجا غیر یه خانواده دونفره که همکار شوهرمه از شیراز اومدن خونمون که خونه بخرن نامزد بودن حدود۲۲روز مهمونم بودن صبحا شوهرش با شوهرم میرفتن سرکار شام میومدن بعدش با خانومش می‌رفتن دنبال خونه که بعداز چندوقت یه خونه خریدن وشدیم همسایه وقتی عروسی کردن رفت امد بیشتر شد تااینکه شدیم دوتا دوست صمیمی بچه هااینم بگم خدا شاهده خیلی خونه ام تمیزه کثیف نیستم تک وتنها صبح تاشب خونم شوهرم شبا میاد بچه ندارم این خانوم هروقت میاد خونمون ازپتو بالشتم استفاده می‌کنه ظهرا موقع خواب شالشو پهن میکنه رو بالشتم بعد سرشو می‌زاره پتوام میزنه روش همش غر میزنه این مال خودتونه مال مهمون نیست میگم بخدا مهمون جداس پتوهاشون 

این یه رفتارش و اینکه دوسه شب پیش رفتیم بیرون چهارتایی رفتیم بستنی خوردیم شوهرم بلندشد حساب کرد اینا متوجه نشدن بعدش بلندشدن حساب کنن شوهرم گفت حساب کردم که هر دوتا گفتن مثلا چرااینکاروکردی

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

بعدش دوستم به شوهرش گفت باید برامون برگربخری که ساعت دهونیم بود شوهرمنم گفت شام خوردیم گشنمون نیست برگشته به من میگه همش تقصیر شوهره درازه توعه خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم 

تادیروز رفتیم بازار باهم قرارشد ذرت مکزیکی بخریم برگشت گفت هرکی مال خودشو حساب کنه مثل شوهرت جوگیرنشی بری حساب کنی منم گفتم قرارنبوده حساب کنم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙁خیلی ناراحت شدم به شوهرمم گفتم من هی میگم احترام بهشون نزار که فک نکنن جوگیری شوهرمم

از شپش گرفتن‌ میترسه شال هم پهن کرده اگ اون داشت انتقال نده

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ناراحت شد گفت جوابش میدادی گفتم توماشینمون نشسته بود گفتم ناراحت نشه ولی اومدم خونه بهش پیام دادم که اصلا جوابمم نداد الان شات میزارم 

از شپش گرفتن‌ میترسه شال هم پهن کرده اگ اون داشت انتقال نده

🥹واقعا دلم شکست

بعدش دوستم به شوهرش گفت باید برامون برگربخری که ساعت دهونیم بود شوهرمنم گفت شام خوردیم گشنمون نیست ب ...

چه گستاخه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

این که به شوهرت توهین کرده خیلی زشته

اره ازهمین ناراحتم اخه شوهرم ادمی نیست به کسی توهین کنه یا بی احترامی

چه گستاخه

😔من چون اینجا غریبم هرچی میگفت نشنیده میگرفتم ولی واقعا دیگه دلم شکست ازش

الان دوره و زمونه ای نیست که غریبه رو راه داد تو خونه

معنی نداره ادم دوست و غریبه رو بیاره خونه 

هرچقدر هم بگیم طرف ادمای خوبین اصلا درست نیست

بعدا دردسر میشه مثل سوتفاهم و بد بینی   توقع بیجا

یا خدای نکرده خیانت 

مشخصه عزیزم که هر دو مهمان نواز و محترمین پیامی هم که بهش دادی عالی بود 👌

ممنون عزیزم ♥️