راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اسم کاربریم رو دوبار بخون 💓💓. هر چیزی که خدا دوستش داره رو دوست دارم تو هم بنده ی خدایی و ♥️خدا دوستت داره ♥️پس من هم دوستت دارم حتی اگه اختلاف نظر داشته باشیم 💓
عزیزم یکم درباره ش توضیح میدی؟چیکارا میکنه و درد داشت یا نه؟موندگاریش چقدره؟هزینه ش چقدر بود؟خوش فرم ...
درد نداره چون بی حسی انجام میدن و بستگی به تحمل درد خودتم داره و بنظرم برای بینی های کوچیک که یکم قوز دارن یا افتادگی جزئی دارن بنظرم عالیه و افتادگی هم کاملا رفع میکنه موندگاریش بین 6 الی 12 ماه ع ولی بستگی به مارک فیلرت هم داره چون برا من الان دو سال کامل مونده و هنوز هم جذب نشده الان از قیمتش خبر ندارم ولی من حدود نیم سی سی بینی و یه سی سی لب شد 1200 و حتما هم پیشه متخصص انجام بدید چونکه بینی حساسه و مویرگ زیاد داره کار هر آدمی نیست حتما با تحقیق در باره کلینیک جلو برید چون هیچی ارزشمند تر از سلامتی انسان نیست و نیکروز بینی خطرناکه