2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راضی هستی از فرمش عزیزم؟

اسم کاربریم رو دوبار بخون 💓💓. هر چیزی که خدا دوستش داره رو دوست دارم تو هم بنده ی خدایی و ♥️خدا دوستت داره ♥️پس من هم دوستت دارم حتی اگه اختلاف نظر داشته باشیم 💓

عزیزم یکم درباره ش توضیح میدی؟

چیکارا میکنه و درد داشت یا نه؟

موندگاریش چقدره؟

هزینه ش چقدر بود؟

خوش فرم میکنه؟ میتونه یکم نوک بینیو بالا ببرن با فیلر؟👀

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

راضی هستی از فرمش عزیزم؟

راضی هستم قوز بینی کامل رفع شده ولی بنظرم هرچی کمتر تزریق شه بهتره چون شبیه عمل بینی باعث کوچیکی نمیشه و ممکنه بینی بزرگتر دیده شه

عزیزم یکم درباره ش توضیح میدی؟چیکارا میکنه و درد داشت یا نه؟موندگاریش چقدره؟هزینه ش چقدر بود؟خوش فرم ...

درد نداره چون بی حسی انجام میدن و بستگی به تحمل درد خودتم داره و بنظرم برای بینی های کوچیک که یکم قوز دارن یا افتادگی جزئی دارن بنظرم عالیه و افتادگی هم کاملا رفع میکنه موندگاریش بین 6 الی 12 ماه ع ولی بستگی به مارک فیلرت هم داره چون برا من الان دو سال کامل مونده و هنوز هم جذب نشده الان از قیمتش خبر ندارم ولی من حدود نیم سی سی بینی و یه سی سی لب شد 1200 و حتما هم پیشه متخصص انجام بدید چونکه بینی حساسه و مویرگ زیاد داره کار هر آدمی نیست حتما با تحقیق در باره کلینیک جلو برید چون هیچی ارزشمند تر از سلامتی انسان نیست و نیکروز بینی خطرناکه

من پلکسر کردمهنوز تو دوره نقاهتمضد لک چی پیشنهاد میدید دوستان؟

خود مرکز درمانی چی بهتون داده اونو استفاده کنید

ضدلک نباید بزنید فقط

ترمیم کننده باید بزنید

اکسید دوزنگ خوبه ترمیم کننده سیگل هم خوبه یا سیکالیفت اون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 58 دقیقه پیش
2791
2779
2792